Vivo X20 Plus UD – Cat Costa Primul Smartphone cu Cititor de Amprenta in Ecran

Vivo X20 Plus UD

Vivo X20 Plus UD este primul smartphone care are un cititor de amprente integrat in ecran, compania chinezeasca Vivo folosind tehnologia celor de la Synaptics pentru a oferi functionalitatea. Vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta deoarece Vivo reuseste sa aduca pe piata un smartphone cu cititor de amprente in ecran dupa ce Apple si Samsung nu au reusit.

Vivo X20 Plus UD uimeste nu doar prin aceasta functionalitate, ci si prin faptul ca are un pret de vanzare de doar 570 de dolari, adica jumatate din ceea ce percepe Apple pentru iPhone X. In acesti bani, Vivo X20 Plus UD ofera un ecran cu diagonala de 6.4 inch, rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, un chip Snapdragon 660, o baterie de 3900 mAh, 4 GB RAM si o camera de 13 megapixelif iind deasemenea oferita

Vivo X20 Plus UD este un smartphone Android cu caracteristici suficient de impresionante pentru un pret de vanzare de acest gen, exceptie facand procesorul, care este foarte slab. In comparatie cu OnePlus 5T, diferenta de pret nu-si prea are vreo explicatie, decat daca a integra un cititor de amprenta in ecran aduce si un cost de productie foarte mare, in final.

Vivo X20 Plus UD poate fi un punct de plecare pentru oferirea cititoarelor de amprente in ecranele telefoanelor in viitor, insa depinde si cat de scumpa este tehnologia in sine. Cred ca Synaptics nu percepe un cost prea mare pentru integrarea acestei tehnologii in Vivo X20 Plus UD si vom vedea multe alte telefoane Android cu cititoare de amprente in ecran.

30 COMENTARII

  1. Impresionant…..Dacă avea și un procesor mai bun cred că putea depăși telefonul anului trecut(după părerea mea),oneplus 5t

  2. Snapdragon 660 nu e nici pe departe foarte slab – e un chip din clasa medie si care “scoate” 118000 in Antutu .

    The chipset features custom Kryo cores — a first for this segment, a new Adreno 512 GPU, Snapdragon X12 LTE modem with download speeds of 600Mbps and 3x carrier aggregation, Wi-Fi ac with 2×2 MU-MIMO, a Spectra 160 image signal processor, Bluetooth 5, Quick Charge 4.0, and USB 3.1. Qualcomm is touting a 20% increase in performance when compared to the SD653 from the new Kryo 260 cores, and a 30% uptick for the GPU.

    Pretul e cam mare , chiar daca este primul telefon cu cititor de amprenta in ecran.

  3. Super , primul pas s-a făcut . De acum exista tehnologia , o sa fie implementată în majoritatea smartphone-urilor . Așteptăm și de la Apple .

  4. Plus IOS 11 care are o grămada de update-uri și nici ca merge bine. Înainte IOS-ul și Apple erau ceva … păcat și regret

  5. Pai înainte Apple și IOS reprezenta ceva. In ziua de azi, mai nimic !!! Doar un numar impresionant de update-uri și un telefon fără pută dar cu urechi. Rușine !!!

  6. Iphone X în antutu are 218137 , dublu , ca si la preț . Deci să scoți un telefon acum cu acele performante la peste 500$ înseamnă că e scump . Dacă îl scoteau acum 2 ani ar fi mers .

  7. Înainte sa apara Iphone X, din zvonuri se intelegea ca Apple o sa aduca în premieră aceasta tehnologie. Fanaticul de pe site era ud tot, ataca in stanga si in dreapta si repeta incontinuu, ca vine Apple sa arate lui Samsung cum se face.
    In cele din urma a aparut Iphone X, fara senzor de amprenta. 4 luni mai tarziu, vedem primul telefon cu senzor de amprenta in display. Brusc, fanaticul mincinos, nu știe cum sa mai atace tehnologia ? asta doar pt că îl roade invidia ca Apple nu a fost in staresa ii ofere aceasta functionalitate.

  8. Nu stau sa caut prin mizerile tale de comentarii pt ca oricum vei nega, vei începe sa minți iar la final in disperarea ta tipică vei apela la jigniri.

  9. Srb are dreptate , fara sa delimitezi cumva zona senzorului de amprenta sucks. Inelul ala de la Iphone are rolul lui. De asemenea Face ID pentru mine este un mare NU , mai ales la volan cand pentru deblocare trebuie sa iau privirea de la drum. Cine are X si conduce stie despre ce este vorba. Touch ID ul de la Iphone 8 Plus pentru mine este perfect si imi cam pare rau ca o sa dispara.