Vivo X20 Plus UD – Cat Costa Primul Smartphone cu Cititor de Amprenta in Ecran

30

Vivo X20 Plus UD

Vivo X20 Plus UD este primul smartphone care are un cititor de amprente integrat in ecran, compania chinezeasca Vivo folosind tehnologia celor de la Synaptics pentru a oferi functionalitatea. Vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta deoarece Vivo reuseste sa aduca pe piata un smartphone cu cititor de amprente in ecran dupa ce Apple si Samsung nu au reusit.

Vivo X20 Plus UD uimeste nu doar prin aceasta functionalitate, ci si prin faptul ca are un pret de vanzare de doar 570 de dolari, adica jumatate din ceea ce percepe Apple pentru iPhone X. In acesti bani, Vivo X20 Plus UD ofera un ecran cu diagonala de 6.4 inch, rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, un chip Snapdragon 660, o baterie de 3900 mAh, 4 GB RAM si o camera de 13 megapixelif iind deasemenea oferita

Vivo X20 Plus UD este un smartphone Android cu caracteristici suficient de impresionante pentru un pret de vanzare de acest gen, exceptie facand procesorul, care este foarte slab. In comparatie cu OnePlus 5T, diferenta de pret nu-si prea are vreo explicatie, decat daca a integra un cititor de amprenta in ecran aduce si un cost de productie foarte mare, in final.

Vivo X20 Plus UD poate fi un punct de plecare pentru oferirea cititoarelor de amprente in ecranele telefoanelor in viitor, insa depinde si cat de scumpa este tehnologia in sine. Cred ca Synaptics nu percepe un cost prea mare pentru integrarea acestei tehnologii in Vivo X20 Plus UD si vom vedea multe alte telefoane Android cu cititoare de amprente in ecran.