iOS 11.3 beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatori.

7

iOS 11.3 beta 1

iOS 11.3 beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Compania Apple a anuntat in cursul acestei zile toate noutatile iOS 11.3, iar aparitia primei versiuni beta a sistemului de operare nu este absolut deloc surprinzatoare.

iOS 11.3 beta 1 vine acum pentru ca Apple vrea sa lanseze iOS 11.3 in cursul lunii viitoare, deci nu vom avea mult de asteptat pana cand ea va fi disponibila. Intre timp cei de la Apple vor testa iOS 11.3 de-a lungul unei varietati de versiuni beta pentru a fi siguri ca implementeaza cum trebuie sistemul care dezactiveaza functia de reducere a performantelor.

iOS 11.3 beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad

Separat de functia pentru dezactivarea reducerii performantelor pe iPhone, iOS 11.3 nu aduce altceva important pentru Romania, asa ca nu va asteptati sa vedeti schimbari majore. Desigur ca aici vorbim doar despre informatiile anuntate de catre compania Apple pentru iOS 11.3, deoarece exista posibilitatea sa fie oferite alte schimbari carea sa si fie utile pentru noi.

iOS 11.3 nu a fost lansat singur de catre compania Apple in aceasta seara, deoarece Apple a mai lansat deasemenea macOS High Sierra 10.13.4 beta 1, tvOS 11.3 beta 1 si watchOS 4.3 beta 1.