iOS 11.3 Public Beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.3 public beta 1

iOS 11.3 public beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple la doar o zi dupa ce versiunea beta 1 a fost oferita dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Acum toti utilizatorii iPhone si iPad interesati sa testeze iOS 11.3 o pot face in propriile terminale prin instalarea iOS 11.3 public beta 1, actualizarea fiind oferita gratuit de Apple.

V-am spus dimineata care sunt noutatile iOS 11.3 si daca va uitati la lista de articole publicate astazi veti descoperi multe alte noutati importante de catre trebuie sa stiti. Puteti instala iOS 11.3 public beta 1 folosindu-va de acest tutorial, procedura fiind identica pentru ca Apple nu a schimbat modalitatea de instalare a sistemului de operare pe iPhone si iPad.

8 COMENTARII

  1. Daca ai un mesaj pe messenger si il deschizi mai tarziu se restarteaza singur.
    Bateria tine mai putin decat pe 11.2.5 , aveam cam 5 ore usage si acum am 4 ore in aceleasi conditii mail, mesaje, safari, watzapp, youtube etc.
    De miscat se misca destul de ok, mai agata din cand in cand dar …acceptabil e beta.
    ip 6.

  2. Eu îl folosesc pe 7 plus se mișcă impecabil, îl am de ieri dimineața pus , și chiar nu am găsit absolut nimic , iar de baterie e asemănătoare cu 11.2.5 poate un pic mai buna, cel punțin pe 7 plus merge impecabil cred ca este prima versiune beta care nu agata absolut deloc și bateria e perfect.