iOS 11.3 – 35 de Noutati Descoperite pe iPhone

iOS 11.3 are noutatile dezvaluite de catre cei care au facut instalarea pe iPhone si iPad, compania Apple implementand destul de multe noutati.

iOS 11.3 noutati iphone

iOS 11.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare avand 35 de noutati descoperite pana acum. Cei din Cupertino anuntasera ieri cateva dintre noutatile principale pe care iOS 11.3 le aduce pe iPhone si iPad, iar acum vedem o demonstratie video a tuturor acestor noutati.

iOS 11.3 aduce in mod oficial cateva noi Animoji pentru folosire in aplicatia Mesaje, Messages, posibilitatea de a stoca informatii medicale din aplicatia Sanatate, un ARKit imbunatatit, Business Chat pentru iMessage, noi informatii despre gradul de uzura al bateriei si optiunea de a dezactiva reducerea performantelor, insa asta nu e tot.

Separat de acestea, iOS 11.3 aduce in sfarsit functia de sincronizare a mesajelor in iCloud, redenumeste aplicatia iBooks in Books, afiseaza versiunea unei aplicatii si dimensiunea unei actualizari in aplicatia AppStore, aduce o noua masura de securitate pentru preluarea de date din aplicatii, si aduce alte noutati pentru Apple Music si Game Center.

iOS 11.3 se anunta a fi o actualizare importanta pe care compania Apple o pregateste pentru sistemul sau de operare dedicat iPhone si iPad, deci vom avea parte de multe noutati. Cand va fi lansat iOS 11.3 pentru iPhone si iPad nu se stie deocamdata, insa Apple a anntat ca va fi disponibil in cursul saptamanii viitoare.