iPhone XS: Surpriza Neplacuta pentru Samsung

iPhone XS apare din nou in centrul atentiei astazi deoarece informatii noi cu privire la baterie si ecran au fost oferite de catre presa asiatica pentru noi.

iphone xs baterie ecran

iPhone XS va fi lansat anul acesta impreuna cu un iPhone XS Plus, compania Apple pregatind cele doua tlefoane mobile pentru lansare in toamna acestui an, la un an distanta de lansarea iPhone X. Pentru ca iPhone XS si iPhone XS Plus vor fi asteptate de catre foarte multi clienti, compania Apple incearca sa rezolve din timp problemele cu numarul de componente de care va avea nevoie, asa ca apeleaza la noi producatori.

iPhone XS si iPhone XS Plus urmeaza sa aiba ecrane cu diagonala de 5.8 inch si 6.4 inch, iar acestea urmeaza sa fie fabricate nu doar de catre compania Samsung, ci si de catre cei de la LG, corenii intrand in premiera in lantul de distributie pentru aceasta componenta. LG pregateste o linie dedicata de productie a ecranelor OLED special pentru iPhone XS, insa Samsung va ramane in continuare principalul furnizor al acestei componente.

iPhone XS – LG va produce ecrane OLED si baterii

iPhone XS urmeaza deasemenea sa aiba si o noua baterie care va avea tot forma literei L, precum in iPhone X, iar aceasta urmeaza sa fie fabricata de catre LG Chem, o divizie a companiei coreene. Si in cazul bateriilor pentru iPhone XS si iPhone XS Plus, cei de la LG vor avea o linie dedicata de productie pentru compania Apple, ea fiind in proces de pregatire in momentul de fata, sa ca va fi gata pana in toamna acestui an, cel mai probabil.

„Clear delivery date was not confirmed. However, the selection of an additional RFPCB vendor for OLED is related to LG Display OLED panel supply. As LG Display supplies OLED to Apple, it is said that the RFPCB required for the display module will be newly decided. If it does not happen suddenly such as an accident or badness, it means that it will mass-produce and supply LG Chem’s ‘L’ battery.”

iPhone XS va avea componente fabricate de catre LG pentru ca Apple vrea sa isi reduca substantial dependenta de Samsung si alti producatori de componente pentru tlefoanele sale mobile. Samsung nu produce baterii pentru iPhone X, insa o companie din China o face si Apple vrea sa isi mai diversifice aici partenerii, asa ca LG intra „pe fir” cu investitii serioase pentru a produce baterii conform specificatiilor pe care le impune compania Apple.

Articolul precedentiOS 11.3 CONFIRMA un nou Produs Apple cu Face ID
Articolul următorApple Testeaza Zeci de Masini Autonome in SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.