iOS 11.3 CONFIRMA un nou Produs Apple cu Face ID

iOS 11.3 confirma lansarea unei tablete iPad care are Face ID integrat, compania Apple pregatind un nou produs foarte interesant pentru clientii globali.

iOS 11.3 ipad Face ID

iOS 11.3 a fost lansat deja in prima versiune beta, iar dupa analizarea codului sursa al sistemului de operare, iata ca a fost deja descoperit un nou produs al companiei Apple care va avea Face ID. Vorbim despre o noua tableta iPad, cel mai probabil iPad Pro, in care compania Apple intentioneaza sa implementeze Face ID, iOS 11.3 confirmand implementarea integrarii pentru prima oara.

iOS 11.3 face referire in codul sau sursa la o noua tableta iPad denumita modern iPad de catre compania Apple, iar din moment ce iPhone X a fost denumit modern iPhone in iOS 10, e clar despre ce vorbim. Extrapoland numele de cod folosit de catre compania Apple, pare destul de clar faptul ca vorbim despre o noua tableta iPad care va avea functii implementate in iPhone X, Face ID fiind cea mai usoara de oferit.

iOS 11.3 ipad pro Face ID

iOS 11.3 confirma zvonuri aparute acum cateva saptamani, ele sugerand faptul ca Apple va lansa o tableta iPad care ar putea veni fara buton Home, cu margini subtiri pentru ecran si Face ID pentru recunoastere faciala. Lansarea unei tablete iPad, fie ca e iPad Pro, sau un alt model, cu Face ID pare cat se poate de logica, iar descoperirea codului in iOS 11.3 sugereaza faptul ca lansarea nu este foarte departe.

Apple a implementat Face ID in iPhone X cu planul de a aduce tehnologia si in celelalte produse ale sale, asa cum s-a intamplat cu Touch ID, asa ca integrarea in iPad nu este ceva ce nu ar putea ghici oricine. iOS 11.3 va fi lansat in februarie de catre compania Apple, dar noi modele ale iPad sunt asteptate abia in martie, deci e foarte posibil ca actualizarea sistemului de operara sa apara inaintea tabletei.