HomePod poate fi Cumparata, te face sa te Simti ca la un Concert

55

homepod cumpara simti concert

HomePod poate fi cumparata chiar acum de catre fanii companiei Apple, boxa inteligeta fiind disponibila in Apple Store-urile din cele trei tari in care Apple o va lansa oficial in 9 februarie. Preturile pentru HomePod incep de la doar 350 de dolari, fara taxe, iar in Australia costa nu mai putin de 500 de dolari, compania Apple alegand sa ceara preturi pe masura asteptarilor clientilor sai.

Trecand peste asta, unii dintre cei care au avut ocazia de a testa HomePod zilele acestea lauda atat de mult boxa inteligenta incat sustin ca asculta muzica folosind-o este ca si cum ai fi prezent la un concert. HomePod are 7 tweetere si un subwoofer pentru redarea sunetelor, insa un software special ajusteaza calitatea audio in functie de camera in care se afla boxa.

HomePod este laudata intens, dar exista si unele contradictii, deoarece persoanele care spun ca muzica e redata ca si cum ai fi la un concert, splun deasemenea ca boxa nu are calitatea celor extrem de scumpe. Din punctul meu de vedere, aici vorbim despre o parere contradictorie si destul de ciudata, pentru ca fie lauzi boxa asa cum trebuie, fie incepi sa te contrazici si iti pierzi din credibilitate.

“Audio quality is beautifully warm, yet the bass is not overpowering, even though it was still quite rich. If you close your eyes, it’s easy to feel like you’re at a live performance. We could pick out the vocals and instruments clearly. The speaker allows each instrument to shine through; you can hear precise guitar plucks. No, it doesn’t have that crisp sound you’d hear from very expensive high-end speakers, but then again, the HomePod doesn’t cost thousands yet still pushes brilliant sound quality out of a single, small enclosure.”

Partea interesanta pe care un reviewer o aduce in discutie este daca oamenilor le va pasa invreun fel de calitatea audio a HomePod in conditiile in care nu multi cauta neaparat calitate audio de la o boxa inteligenta. Aici vom afla cu adevarat daca Apple a dat lovitura cu HomePod, sau daca vorbim despre un produs care face cate ceva bine si aproape ca isi merita banii, fara a excela in vreun fel, asa cum se intampla si cu alte produse Apple.