HomePod poate fi Cumparata, te face sa te Simti ca la un Concert

homepod cumpara simti concert

HomePod poate fi cumparata chiar acum de catre fanii companiei Apple, boxa inteligeta fiind disponibila in Apple Store-urile din cele trei tari in care Apple o va lansa oficial in 9 februarie. Preturile pentru HomePod incep de la doar 350 de dolari, fara taxe, iar in Australia costa nu mai putin de 500 de dolari, compania Apple alegand sa ceara preturi pe masura asteptarilor clientilor sai.

Trecand peste asta, unii dintre cei care au avut ocazia de a testa HomePod zilele acestea lauda atat de mult boxa inteligenta incat sustin ca asculta muzica folosind-o este ca si cum ai fi prezent la un concert. HomePod are 7 tweetere si un subwoofer pentru redarea sunetelor, insa un software special ajusteaza calitatea audio in functie de camera in care se afla boxa.

HomePod este laudata intens, dar exista si unele contradictii, deoarece persoanele care spun ca muzica e redata ca si cum ai fi la un concert, splun deasemenea ca boxa nu are calitatea celor extrem de scumpe. Din punctul meu de vedere, aici vorbim despre o parere contradictorie si destul de ciudata, pentru ca fie lauzi boxa asa cum trebuie, fie incepi sa te contrazici si iti pierzi din credibilitate.

“Audio quality is beautifully warm, yet the bass is not overpowering, even though it was still quite rich. If you close your eyes, it’s easy to feel like you’re at a live performance. We could pick out the vocals and instruments clearly. The speaker allows each instrument to shine through; you can hear precise guitar plucks. No, it doesn’t have that crisp sound you’d hear from very expensive high-end speakers, but then again, the HomePod doesn’t cost thousands yet still pushes brilliant sound quality out of a single, small enclosure.”

Partea interesanta pe care un reviewer o aduce in discutie este daca oamenilor le va pasa invreun fel de calitatea audio a HomePod in conditiile in care nu multi cauta neaparat calitate audio de la o boxa inteligenta. Aici vom afla cu adevarat daca Apple a dat lovitura cu HomePod, sau daca vorbim despre un produs care face cate ceva bine si aproape ca isi merita banii, fara a excela in vreun fel, asa cum se intampla si cu alte produse Apple.

55 COMENTARII

  1. Nu se stie, nu e o boxa v high end acel model
    S-ar putea aia sa fie depasita la calitate si inteligenta distributiei sunetului

  2. Fiți serioși … Nu se va apropia de ceva high end .. Dintr-o cutiuță nu poți scoate high end… Cei care stiu ce e high end .

  3. logic ca asa va fi…altfel…nu prea ar fi avut rost…totusi nu este o boxa portabila..nu degeaba are si 2.5kg
    dar daca prin absurd este mai slaba ca JBL xtreme atunci …nu mai este nimic de zis

  4. Nici de Hi fi nu poate fi vorba , High Fidelity înseamnă fidelitate înaltă ! Tot ce se creează acum , cutiuțe portabile , sunt mai aproape de sound projector ( vedeți Yamaha ysp ) deci nu e vorba de fidelitate ci de a impresiona cu mai multe efecte , defazari a mediilor , inaltelor si basului pt a creea efecte …

  5. high end poate fi considerat un sistem de 2000$ dar si de 10.000$…cu 2 homePOD multi spun ca poate face lejer un sistem de 700-1500$..ceea ce spune multe

  6. Adica cat o pereche de casti…ti-am mai zis POCNITOARE de la apple, si problema e ca nu are marul pe ea. Ce te faci? Pui abtipildul de la iphone din cutie?

  7. Eu am cablu de rețea 230v ( priza ) care costa cat o plasă de cutiuțe din-astea … Prima data ar trebui să aflați ce înseamnă muzica , măcar să ascultați un sistem high end intr-un showroom , măcar câteva ore …

  8. bine ca nu ne spui de sistemele ce le folosesc pe scena muzicienii la concerte…sa fim seriosi..doar un audiofil este interesat de un sistem high end pt casa

  9. Până la urmă e mono sau e super concert stereo bla,bla,bla?Nu de alta,dar și iPhone X în review-uri era cel mai tare iar în în realitate e un mare fâș…

  10. pai aici e vorba strict de sunet..pana si comentariul tau spune asta nu? ma rog ceea ce s-a scris in review asa e si in realitate

  11. pai cam da. Scrie si la specificatii
    “Put another HomePod in the same room and they automatically detect and balance each other. With advanced beamforming capabilities, a HomePod pair is able to create a wider, more immersive soundstage than a traditional stereo pair.”
    Deci iti trebuie minim 2…un kkt, cine are bani de 2-3-4

  12. I can see whomever I choose
    I can eat my dinner in a fancy restaurant
    But nothing
    I said nothing can take away these blues
    ‘Cause nothing compares
    Nothing compares to you

    Doamne cat de bine se aude pe 2x homePODs

  13. Nici nu are cum sa fie stereo. E ca si cum sunt lansate telefonele stereo. Cum kkt sa asculti stereo daca difuzoarele sunt unul langa altul. Trebuie sa ai un difuzor la urechea stanga si unul la dreapta pentru a face diferenta. Asa daca sunt impreuna degeaba se plimba sunetul cand intr-un difuzor cand in celalalt. Tu captezi sunetul mono oricum. Cat despre surround nici nu vine vorba. Acolo vorbim de la sisteme audio 5.1 in sus.

  14. Am 2 Sonos 1 si un woofer de la ei….nu e concert dar aproape….
    E frumoasa ptr USA unde Siri aproape funcționează, la noi sa le cumperi la aprox 1500-1900lei este o idioțenie.
    Da, intr-o cămăruța de 10-15mp probabil se aud bine dar ATÂT. Apple încearcă, dar, doar încearcă!

  15. Dude, sunt boxe de birou, cum erau Genius odată, astea au BT si wifi in rest sunt tot boxe de birou. Nu încerca sa o dregi! Nu poți compara ceva profi cu poc poc…serios acum.