Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Prima Imagine cu Telefoanele!

Samsung Galaxy S9 apare in prima imagine oficiala de presa cu mai putin de o luna inainte de lansarea oficiala a noului telefon al companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 Imagine oficiala

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus apar astazi intr-o prima imagine oficiala care ne arata exact noul design pe care compania coreeana l-a pregatit pentru cele doua smartphone-uri ce vor fi prezentate pe 25 februarie. Aceasta este prima imagine in care vedem versiunea oficiala a Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, ea venind de la omul care ne-a prezentat atat de multe telefoane mobile inaintea lansarii pe piata.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus seamana extrem de bine cu seria Samsung Galaxy S8, dar asta nu ar trebui sa fie o surpriza, diverse zvonuri din ultimele saptamani confirmand asta pentru noi. Stiam deja ca Samsung Galaxy S9 nu va fi deosebit din punct de vedere al design-ului, insa componentele noi implementate de catre coreeni vor face diferenta fata de vechile modele, chiar daca nu chiar atat de mult.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor fi vandute de catre compania Samsung cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810, aceasta diferentiere intre modelele vandute in SUA/China si restul lumii existand in fiecare an. Din pacate, telefoanele vor fi diferentiate intr-o prima faza nu doar de diagonala ecranelor, ci si de memoria RAM/spatiul de stocare, Samsung Galaxy S9 avand 4 GB RAM si 64 GB stocare, modelul Plus avand 6 GB RAM si 128 GB stocare.

Samsung Galaxy S9 – apare in prima imagine oficiala

Samsung Galaxy S9 imagini oficiale

Samsung Galaxy S9 dezamageste cu doar 4 GB RAM oferiti si anul acesta de catre compania coreeana, dar din moment ce si Apple face la fel cu telefoanele iPhone, n-ar trebui sa fie surprinzator sa vedem asta si la Samsung. Intre Samsung Galaxy S9 si modelul Plus exista diferente si la camera, cel standard avand una simpla de 12 megapixeli, in timp ce modelul Plus va avea o camera duala care are doi senzori de 12 megapixeli.

Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor avea camere cu deschidere variabila intre f/1.5 si f/2.4, plus o functie “super slow-motion” care va permite inregistrarea de clipuri video 1080p la 480 de cadre pe secunda. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera frontala de 8 megapixeli si difuzoare stereo, deci vorbim despre un upgrade minor in comparatie cu modelele actuale, asa cum fac si cei de la Apple cu iPhone-urile o data la 2 ani.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi prezentate oficial pe 25 februarie, insa pe 1 martie vor fi deschise precomenzile si deocamdata nu stim absolut nimic in legatura cu preturile ce vor fi percepute. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi lansate pe data de 16 martie de catre compania coreeana, insa in momentul de fata nu se stie ce tari vor avea telefoanele primele.

20 COMENTARII

  1. Nu știu ce sa zic, nu cred ca asta e panoul frontal al lui S9, display ul pare plat și are un contur foarte gros în stilul Active… În acel video de 5 secunde avea ecranul curbat foarte pronunțat + marginea de jos aproape eliminata
    Pare mai degrabă A8 in imagine

  2. A doua imagine nu e reala , e un render ca sa-ti faci idee de diferentele de dimensiune .
    In prima imagine arata ca un S8 , frumos , dar nu destul de diferit de S8 .

  3. Aduce a google pixel 2 sau mi se pare mie? Oricum nu prea arata grozav, pacat, ma asteptam sa renunte la “bezels”.