iPhone XS: Noua Baterie Pregatita de Apple

iPhone XS are o noua baterie pregatita de catre compania Apple in colaborare cu cei de la LG, schimbari majore pentru forma si capacitatea sa fiind gandite.

iphone xs noua baterie

iPhone XS va fi lansat cu o noua baterie de catre compania Apple, cei din Cupertino lucrand in momentul de fata impreuna cu cei de la LG pentru a dezvolta o noua baterie in forma literei L pentru telefon. Spre deosebire de bateria folosita in iPhone X, care are forma literei L si este compusa din doua celule, pentru iPhone XS cei de la Apple si LG pregatesc o noua baterie care are aceeasi forma, dar este compusa dintr-o singura celula.

iPhone XS va cumpara ecrane OLED de la LG anul acesta, iar divizia care dezvolta baterii, numita LG Chem, va fabrica si noua baterie in forma literei L, care nu doar ca va fi formata dintr-o singura celula, dar va avea si capacitate mai mare. Nu se stie cat de mult va fi crescuta capacitatea bateriei iPhone XS fata de cea din iPhone X, insa cel mai probabil ea va trece cu macar cativa zeci de mAh peste actuala capacitate de 2716 mAh oferita de Apple.

iPhone XS – noua baterie pregatita de Apple

iPhone XS a avut zilele trecute oferita aceasta informatie privind dezvoltarea unei noi baterii de catre cei de la LG Chem, dar informatiile de astazi vorbesc si despre faptul ca ea va fi compusa dintr-o singura celula si va avea capacitate mai mare. Daca bateria va fi folosita in iPhone XS, atunci vorbim despre primul model de telefon al companiei Apple care are integrata o baterie de o asemenea forma care este compusa dintr-o singura celula.

“The brand new “L-shaped” battery will be produced by LG Chem, the battery-making unit of LG Group. The battery comes in a single cell and has increased capacity over current rectangle iPhone batteries with two battery cells.”

iPhone XS va veni cu siguranta nu doar cu o baterie de capacitate mai mare, ci si cu un nou chip A12 care va administra mult mai eficient energia din baterie pentru a ne oferi o autonomie cat se poate de buna. Daca vom avea in final o crestere substantiala pentru autonomia bateriei, sau nu, ramane de vazut, insa este clar ca pentru iPhone XS compania Apple intentioneaza sa ofere o noua baterie fabricata cu o tehnologie revolutionara.