Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Carcasa si Camerele in Imagini

Samsung Galaxy S9 are camera si carcasa prezentate in primele imagini care ne dezvaluie cum va arata noul telefon mobil pe care Samsung vrea sa il lanseze.

Samsung Galaxy S9 camera imagini carcasa

Samsung Galaxy S9 are parte de un nou leak interesant in aceasta dimineata, carcasele celor doua modele de telefoane si camerele lor fiind prezentate pentru lumea intreaga intr-o noua serie de imagini. Puteti vedea mai jos ca toate cele 4 componentesunt oferite pentru a completa imaginea privind noul telefon pe care compania coreeana se pregateste sa il aduca pe piata peste mai putin de o luna, el fiind extrem de asteptat anul acesta.

Samsung Galaxy S9 a avut zilele trecute parte de un leak in care am vazut pentr prima oara o imagine de presa ce ne prezenta panoul frontal al telefonului care deja face valva in randul fanilor Android. Vorbim despre o imagine care ne prezinta cum arata Samsung Galaxy S9 cu o luna inaintea lansarii, iar schimbarile de design oferite de catre compania coreeana nu sunt chiar pe masura asteptarilor clientilor care isi doreau o schimbare majora.

Samsung Galaxy S9 arata aproape la fel ca Samsung Galaxy S8, diferente minore fiind vizibile pentru panoul frontal, insa nici imaginile noi cu carcasele nu prezinta o “poveste” diferita pentru cei care-l asteapta. Separat de pozitionarea verticala a camerelor si includerea unei camere duale in Samsung Galaxy S9 Plus, compania coreeana nu a facut vreo schimbare pentru carcasa telefoanelor, acestea fiind identice cu cele ale seriei anterioare.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini

Samsung Galaxy S9 – primele imagini cu noile camere si carcase

Samsung Galaxy S9 are deasemenea noile camere prezentate intr-o imagine, aici compania coreeana avand pregatit un ansamblu foarte interesant pentru telefonul pe care urmeaza sa il lanseze. Vorbim despre noi camere care au deschidere variabila, intre f/1.4 si f/2.4, prima fiind cea mai buna oferita vreodata pentru o camera de telefon mobil, a doua fiind demna de anul 2010, dar combinatia va da cea mai buna calitate pentru poze facute cu un telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini 2

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard, in timp ce modelul Plus va avea una duala, iar imaginea de mai sus le prezinta pe amandoua, ansamblurile fiind diferentiate doar de faptul ca unui are doi senzori de imagine, celalalt doar unul. Ramanand la aceste diferente, trebuie mentionat faptul in cazul Samsung Galaxy S9 Plus ca doar senzorul de imagine cu deschidere f/1.4 va avea deschidere variabila, al doilea avand doar deschidere f/2.4.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini 1

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial de catre compania Samsung ca urmand a fi prezentat pe data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, deci in duminica dinaintea inceperii conventieil. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 1 martie, iar lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc pe data de 16 martie, conform celor ma recente informatii.

17 COMENTARII

  1. Prima poza e realitate sau asa ar trebui, cum face si apple va pastra designe-ul , tinand cont de faptul ca a fost lansat a8 si a8 plus vor fi la fel numai ca marginile de sus si jos vor fi foarte subtiri, ceva mai conturat mai finisat sa zic asa. O sa trec de la un subiect la altul dar ma bucur sa vad ca si ios 11.3 beta e altceva in legatura cu performantele …mai inbunatatite sa zic asa ….

  2. Off topic, mai are cineva problema asta pe iphone x cand am un fundal negru cu luminozitatea la cel mai mic nivel icoanele cand schimb intre ecrane sa aiba un efect de motion blur? Cumva acel negru din imagine vine peste icoane. Mersi 🙂

  3. “intre f/1.4 si f/2.4, prima fiind cea mai buna oferita vreodata pentru o camera de telefon mobil, a doua fiind demna de anul 2010″…. Am mai spus odată ca deschiderea f/2.4 se va activa în lumina puternica și foarte puternica unde nu este nevoie de o deschidere uriașă pt mai multa lumina

  4. Pai am mai vazut randari si pare ca nu au renuntat jos de tot la margine.Nu e chiar asa importanta treaba asta dar o sa vad..oricum un X mai mare o sa ma faca sa trec inapoi la Apple.

  5. Corect,asta cu “demnă de anul 2010” m-a cam zgâriat la retină,de parca iPhone X nu ar avea tot 2.4 deschiderea la a doua camera iar 8 plus cu deschiderea de 2.8 e “demnă de anul 2008”.

  6. pai plus la X fata de note
    – ecosistemul Apple
    – portabilitate
    – audio
    – interactiunea cu OS prin gesturi
    – taptic engine/3d touch

    plus la note fata de X
    – display mai mare
    – Ram mai mult si se simte daca esti persoana ce tine aplicatiile deschise

    Minusuri la X
    – Ram 3 in loc de 4 (este diferenta prea mare in ceea ce faci cu 1 gb ram in plus pe iOS)
    – camera iesita pt cei ce folosesc din cand in cand X pe birou

    Minusuri la Note
    – pen ce pt multi nu este un must have zilnic ceea ce rezulta in spatiu mai mic pt baterie
    – fara ultimul OS
    – difuzor slab, nu il auzi in zone mai aglomerate
    – raportul inaltime/latime ciudata…preferam ceva mai scund dar putin mai lat, ar fi ajutat si la content video, web, pen etc

  7. Cred că au păstrat marginea inferioară din rațiuni de design. Ar fi fost inestetic să aibă margine (sau urechi de Mickey Mouse – cum are iPhone X) sus, și nimic jos.

  8. E de fapt un trail de un mov inchis daca esti atent. Eectul de care vorbesti e ceva normal pe amoled cu luminozitatea mai scazuta. Cu cat cresti luminozitatea scade si efectul. Vezi de fapt cum se sting led-urile cand faci scroll. E o reminiscenta luminoasa. Nu e un defect.