Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Carcasa si Camerele in Imagini

Samsung Galaxy S9 are camera si carcasa prezentate in primele imagini care ne dezvaluie cum va arata noul telefon mobil pe care Samsung vrea sa il lanseze.

17

Samsung Galaxy S9 camera imagini carcasa

Samsung Galaxy S9 are parte de un nou leak interesant in aceasta dimineata, carcasele celor doua modele de telefoane si camerele lor fiind prezentate pentru lumea intreaga intr-o noua serie de imagini. Puteti vedea mai jos ca toate cele 4 componentesunt oferite pentru a completa imaginea privind noul telefon pe care compania coreeana se pregateste sa il aduca pe piata peste mai putin de o luna, el fiind extrem de asteptat anul acesta.

Samsung Galaxy S9 a avut zilele trecute parte de un leak in care am vazut pentr prima oara o imagine de presa ce ne prezenta panoul frontal al telefonului care deja face valva in randul fanilor Android. Vorbim despre o imagine care ne prezinta cum arata Samsung Galaxy S9 cu o luna inaintea lansarii, iar schimbarile de design oferite de catre compania coreeana nu sunt chiar pe masura asteptarilor clientilor care isi doreau o schimbare majora.

Samsung Galaxy S9 arata aproape la fel ca Samsung Galaxy S8, diferente minore fiind vizibile pentru panoul frontal, insa nici imaginile noi cu carcasele nu prezinta o “poveste” diferita pentru cei care-l asteapta. Separat de pozitionarea verticala a camerelor si includerea unei camere duale in Samsung Galaxy S9 Plus, compania coreeana nu a facut vreo schimbare pentru carcasa telefoanelor, acestea fiind identice cu cele ale seriei anterioare.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini

Samsung Galaxy S9 – primele imagini cu noile camere si carcase

Samsung Galaxy S9 are deasemenea noile camere prezentate intr-o imagine, aici compania coreeana avand pregatit un ansamblu foarte interesant pentru telefonul pe care urmeaza sa il lanseze. Vorbim despre noi camere care au deschidere variabila, intre f/1.4 si f/2.4, prima fiind cea mai buna oferita vreodata pentru o camera de telefon mobil, a doua fiind demna de anul 2010, dar combinatia va da cea mai buna calitate pentru poze facute cu un telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini 2

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard, in timp ce modelul Plus va avea una duala, iar imaginea de mai sus le prezinta pe amandoua, ansamblurile fiind diferentiate doar de faptul ca unui are doi senzori de imagine, celalalt doar unul. Ramanand la aceste diferente, trebuie mentionat faptul in cazul Samsung Galaxy S9 Plus ca doar senzorul de imagine cu deschidere f/1.4 va avea deschidere variabila, al doilea avand doar deschidere f/2.4.

Samsung Galaxy S9 camera carcasa imagini 1

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial de catre compania Samsung ca urmand a fi prezentat pe data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, deci in duminica dinaintea inceperii conventieil. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 1 martie, iar lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc pe data de 16 martie, conform celor ma recente informatii.