Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Pretul va fi MARE

Samsung Galaxy S9 are primele informatii despre pret anuntate inaintea lansarii si se anunta un cost foarte mare pentru fanii care vor dori sa il cumpere.

18

Samsung Galaxy S9 exclusiv pret mare

Samsung Galaxy S9 are astazi dezvaluite primele informatii despre pretul pe care compania coreeana, vrea sa il perceapa pentru telefonul sau, iar vestule nu sunt absolut deloc bune pentru fanii sai. Conform unui leaker cu foarte multe informatii valide oferitein trecut cu privire la produsele Samsung inca nelansate, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie cel mai scump smartphone din seria Galaxy lansat pana acum de catre cei din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S9 ar trebui sa coste mai mult de 930 de dolari, sau 950 de euro, atat cat a cerut compania coreeana pentru Samsung Galaxy Note 8 in vara anului trecut, iar asta pentru a indeplini acest leaker. A fost oricum foarte ciudat ca pana in acest moment nu am aflat vreo informatie cu privire la pretul Samsung Galaxy S9, iar ceea ce auzim acum nu ar trebui sa ne mire, avand in vedere ceea ce se intampla cu telefoanele Apple.

Samsung Galaxy S9 vandut la un pret de 950 de dolari, fara taxe, ar reprezenta o distantare serioasa fata de strategiile anterioare ale companiei coreene, ea parand sa mearga pe trendul stabilit de catre Apple. Totusi, daca Samsung Galaxy S9 va avea un pret de 950 de dolari, atunci Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa coste 1050 de dolari, sau aproape 1100 de euro, deci atat cat cere Apple pentru iPhone X in Europa acum.

Samsung Galaxy S9 – va avea un pret mare, va fi cel mai scump telefon Samsung

Samsung Galaxy S9 exclusiv pret

Samsung Galaxy S9 nu aduce multe schimbari estetice si doar schimbari interne, iar din aceasta cauza m-as fi asteptat ca pretul cerut de catre coreeni sa nu fie chiar atat de mare precum se astepta multa lume. Iata totusi ca in ciuda acestor lucruri, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie mult mai scump decat modelele anterioare, care au fost lansate pe piata la preturi care au inceput de la 750 de dolari, oarecum normal pentru asemenea telefoane.

Samsung Galaxy S9 va scoate din buzunarele fanilor Samsung mai multi bani decat oricare alt model lansat pana acum, iar asta ar putea afecta in final vanzarile seriei de telefoane mobile ale coreenilor. Pana acum fanii coreenilor n-au fost obisnuiti sa plateasca sume foarte mari de bani pentru telefoanele mobile, iar un Samsung Galaxy S9 care costa aproape 1000 de dolari in versiunea cea mai iefitna ar putea fi un soc pentru foarte multi fani.

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat ieri in prima imagine oficiala de presa care a dezamagit prin lipsa schimbarilor de design, dar acest lucru era preconizat de toate zvonurile aparute pana acum. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in data de 25 februarie, compania coreeana intentionand sa dea startul Mobile World Congress 2018 cu o surpriza majora pentru toata planeta.