Apple va Lansa Trei noi Mac-uri in Anul 2018

4

apple lansa trei mac 2018

Apple are trei noi modele de Mac-uri in dezvoltare in momentul de fata, compania americana intentionand sa le lanseze pe toate in cursul anului 2018 cu schimbari interesante fata de modelele anterioare. Conform informatiilor de astazi, toate cele trei noi modele de Mac-uri vor avea un co-procesor nou dezvoltat de catre Apple, acesta fiind similar celor T1 si T2 integrate in MacBook-urile anterioare si noul iMac Pro.

Nu se stie deocamdata in care dintre Mac-urile celor de la Apple vor avea parte de actualizari anul acesta, dar se specifica faptul ca ar fi vorba despre doua noi modele de laptop-uri si un nou “desktop”. V-am spus deja saptamana trecuta ca un nou MacBook 13 inch este in dezvoltare in vederea lansarii in 2018, deci acesta este unul dintre modele, dar despre celelalte doua nu se stie nimic, nici macar ce va aduce nou co-procesorul dedicat.

Apple va lansa trei noi modele de Mac-uri in cursul anului 2018

Apple a implementat un co-procesor T1 in MacBook Pro cu Touch Bar special pentru aceasta functionalitate, iar in iMac Pro un co-procesor T2 care are menirea de a securiza sistemul de operare in timpul pornirii si nu numai. Un nou co-procesor T3 ar putea oferi cine stie ce alte functii, poate chiar Face ID in MacBook-uri, dar totul ramane a fi dezvaluit de catre compania Apple in momentul in care noile produse vor fi anuntate in mod oficial.

“Apple is working on at least three updated Mac models with custom co-processors for release as soon as this year, including updated laptops and a new desktop, according to a person familiar with the plan.”

2017 a fost cel mai bun an de pana acum pentru vanzarile de Mac-uri, compania Apple pregatind noi modele in 2018 pentru a se mentine pe un trend ascendent in ceea ce priveste vanzarile de calculatoare. Cred ca foarte mult alume va fi placut impresionata de ceea ce va anuntat compania Apple daca si functiile oferite de catre aceste noi co-procesoare vor fi pe masura asteptarilor si pretului cerut de catre americani.