WhatsApp are Suport pentru CarPlay in Masini

whatsapp carplay masina

WhatsApp, cea mai folosita aplicatie de mesagerie de pe planeta, are in sfarsit suport pentru sitemul CarPlay al companiei Apple, el fiind integrat intr-o varietate de masini. Aplicatia WhatsApp a inceput sa apara in sistemele CarPlay ale unora dintre utilizatorii care folosesc sistemul in masina, insa aplicatia are o functionalitate limitata.

Conform celor care au testat WhatsApp in CarPlay, aplicatia pentru masini permite doar scrierea de mesaje folosind sistamul de scriere dupa dictare sustinut de catre Siri. Aplicatia WhatsApp din CarPlay nu permite vizualizarea unei liste a conversatiilor din platforma, dar afiseaza notificari in momentul in care primii un mesaj nou, ele putand fi citite de Siri.

WhatsApp este prima aplicatie majora de mesagerie care are o aplicatie disponibila pentru CarPlay, dezvoltatorii de aplicatii fiind foarte limitati in ceea ce pot oferi pentru masini. Apple restrictioneaza foarte mult posibilitatea de a oferi functii importante pentru CarPlay, asa ca WhatsApp nu permite vizualizarea unei liste cu mesajele disponibile in iPhone, de exemplu.

WhatsApp va da cu siguranta tonul implementarii de suport si pentru alte aplicatii similare in CarPlay, iar urmatoarea importanta care ar putea ajunge acolo ar fi Facebook Messenger. Cand se va intampla asta, nu stie nimeni, dar daca aveti CarPlay in masina si folositi WhatsApp, atunci ar trebui sa puteti folosi aplicatia chiar de astazi.

WhatsApp CarPlay

1 COMENTARIU