HomePod: Precomenzile Sugereaza Interes Scazut

homepod precomenzi interes

HomePod a fost lansata pentru precomanda de catre compania Apple in cursul zilei de vineri, compania Apple comercializand boxa inteligenta cu livrare in 9 februarie. Dupa un weekend intreg de vanzari si promovare intensa, HomePod este in continuare disponibila pentru precomanda cu livrare in data de 9 februarie, atat in SUA cat si in Australia si Marea Britanie.

Nu se stie cate unitati ale HomePod are Apple pregatite pentru lansare, desi un zvon recent sugera cam 1 milion de unitati pregatite, dar realitatea e ca exista interes scazut. Daca dupa un weekend intreg de vanzari boxa inteligenta HomePod este in continuare disponibila cu livrare in 9 februarie, este clar ca lumea nu e prea interesata de cumpararea ei.

In general, un produs Apple de succes nu mai este disponibil pentru achizitie la precomanda in orele dupa deschiderea acestora, sau cel tarziu in weekend-ul respectiv. In cazul HomePod lucrurile sunt complet diferite, iar boxa inteligenta inca poate fi cumparata, deci lumea nu se prea grabeste sa intre in posesia acestui produs al copaniei Apple.

HomePod este vanduta la preturi care incep de la 350 de dolari in SUA, fara taxe, 319 lire, sau 360 de euro, sau 500 de dolari australieni si e posibil sa fie prea scumpa. HomePod intra pe o piata plina de produse similare care sunt disponibile si la preturi mai mici decat cel perceput de catre compania Apple, asa ca ramane de vazut ce vanzari se vor inregistra.

homePod interes scazut