iOS 12: Apple ne va Dezamagi Profund cu Noutatile

iOS 12 va fi o dezamagire profunda pentru utilizatorii iPhone si iPad, compania Apple schimband planurile privind noutatile pregatite pentru noi.

iOS 12 Apple Dezamagi Noutatile

iOS 12 este asteptat pentru lansare in cursul anului 2018 din partea companiei Apple, iar astazi aflam primele detalii cu privire la ceea ce intentioneaza sa fie oferit pentru iPhone si iPad din partea americanilor. Conform unor informatii aparute astazi, compania Apple a amanat implementarea unor noi functii importante in iOS 12 pentru iPhone si iPad, motivul fiind dorinta de a se concentra pe imbunatatirea performantelor si a experientei de utilizare.

iOS 12 este in proces de dezvoltare de ceva vreme, dar luna aceasta Craig Federighi si-a instiintat inginerii din subordine ca nu se vor mai ocupa de functii noi majore pentru noua versiune a iOS, ci de rezolvarea problemelor iOS 11. Apple intentiona sa refaca design-ul ecranului principal de aplicatii al iOS 12, sa modifice design-ul unor aplicatii cheie precum cea Mail, sa implementeze noi functii pentru editare foto/video si altele, dar a decis sa renunte la acestea.

iOS 12 va veni in continuare cu unele functii noi, acestea avand la baza imbunatatiri pentru realitatea augmentata, functii de control parental, sau unele functii pentru monitorizarea sanatatii utilizatorilor. Separat de acestea, iOS 12 urmeaza sa aiba parte si de performante mai stabile decat in cazul iOS 11, dar ar urma sa vina si cu mai putine probleme, iOS 11 generand extrem de multe plangeri de la clientii companiei Apple.

iOS 12 – iata ce noutati si de dezamagiri pregateste Apple

iOS 12 se va transforma, practic, intr-o foarte mare dezamagire pentru foarte multi utilizatori, deoarece Apple vrea sa rezolve probleme si sa imbunatateasca performante, in timp ce Google se concentreaza pe functii noi pentru utilizatori. Compania Apple gandeste diferit si daca inginerii sai nu se vor concentra pe functii majore pentru iOS 12, atunci de ce sa-l mai numeasca asa si sa nu-i aleaga o alta denumire, cum ar fi 11.X ?

“Apple has shaken up its iOS software plans for 2018, delaying some features to next year in an effort to put more focus on addressing performance and quality issue. Pushed into 2019 are a number of features including a refresh of the home screen and in-car user interfaces, improvements to core apps like mail and updates to the picture-taking, photo editing and sharing experiences. Software head Craig Federighi announced the revised plan to employees at a meeting earlier this month.”

iOS 12 va fi o actualizare minora in comparatie cu iOS 11, conform informatiilor de astazi, dar este nevoie de imbunatatiri majore pentru performantele si experienta de utilizare a sistemului de operare pentru iPhone si iPad. Desigur ca Apple ar fi trebuit sa ofere aceste schimbari intr-o actualizare de genul iOS 11.x, si nu intr-un precum iOS 12, dar avand in vedere ca nu noi conducem compania Apple, nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem ce va fi oferit.

iOS 12 va fi prezentat pentru prima oara in cadrul WWDC 2017, compania Apple urmand a organiza econferinta anuala in luna iunie in San Francisco, sau poate chiar in noul sau Apple Park. Atunci vom vedea pentru prima oara iOS 12 si va fi lansata prima versiune beta a sistemului de operare, deci vom afla toate noutatile pe care cei din Cupertino le vor pregati pentru noi.