iOS 11.3 aduce o Noua Functie pentru Face ID

ios 11.3 functie face id

iOS 11.3 va avea implementata de catre compania Apple o noua functie foarte utila pentru Face ID, cei din Cupertino indeplinind o cerinta a parintilor care au copii cu iDevice-uri. Acestia au cerut posibilitatea de a folosi Face ID pentru a putea autoriza platile copiilor, iar compania Apple implementeaza aceasta functionalitate abia in iOS 11.3.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum permite Face ID autorizarea platilor facute de catre copiii care vor avea iDevice-uri cu iOS 11.3 logate la acelasi Apple ID precum parintii. Cand exista Touch ID, Apple permitea scanarea amprentei pentru a autoriza platile copiilor, insa pentru iPhone X si Face ID nu a fost implementata aceasta functionalitate.

iOS 11.3 le cere in continuare parintilor sa introduca parola Apple ID-ului pentru a autoriza prima plata facuta folosind iPhone X, dar optiunea de a activa Face ID apare pentru activare. Dupa ce este activata, aceasta functie va fi folosita intotdeauna in iOS 11.3 pentru ca parintii sa poata autoriza platile copiilor care au iDevice-uri.