iPad X – Conceptul Tablete Apple cu Face ID

iPad X este un concept al unei tabletei apple care este gandita pentru a oferi Face ID in locul Touch ID pentru securitate biometrica in 2018.

iPad X concept

iPad X este denumirea perfecta pe care compania Apple ar putea as o foloseasca pentru versiunea de anul acesta a tabletei iPad Pro, in care intentioneaza sa integreze Face ID. Mai jos avem un concept facut in noiembrie 2017 pentru o tableta care ar reprezenta o combinare dintre filosofia de design a iPhone X si iPad Pro, rezultatul fiind iPad X.

iPad X este o tableta care are margini extrem de subtiri pentru ecran, dar si un decupaj in partea superioara pentru a oferi Face ID, conceptul in sine prezentand o tableta foarte interesanta. Chiar si cu un decupaj in ecran, iPad X uimeste prin faptul ca ofera margini extrem de subtiri pentru carcasa si cred ca multi ar accepta acest compromis pentru tableta.

iPad X apare in acest concept si cu un nou Apple Pencil, care beneficiaza de unele schimbari de design, pentru ca in cazul functionalitatii nu exista informatii deocamdata. Anul acesta Apple va lansa o noua tableta iPad Pro care are Face ID, iar fie ca ea va arata precum cea din acest concept, sau nu, Apple va aduce unele schimbari pentru clienti.

iPad X concept 1