Apple va Produce Filme si Seriale de Comedie

Apple Filme Seriale Comedie

Apple a facut recent o angajare care dezvaluie intentiile sale de a produce filme si seriale de comedie pentru Apple Music, cei din Cupertino investind sume serioase in acest proiect. Pentru ca este foarte hotarata sa lanseze acest tip de continut original, Apple a angajat-o in echipa sa de productie pe Dana Tuinier de la Paramount Network.

Tuinier este cunoscuta pentru faptul ca a supravegheat la Paramount productia si lansarea unor comedii precum Youngr, Teachers si First Wives Club, deci exista asteptari mari din partea ei. Inainte de a ajunge acolo, ea a lucrat in cadrul Fox si a fost director de programe pentru seriale precum New Girl, Bob’s Burgers, Glee si alte cateva productii.

Apple investeste peste 1 miliard de dolari in productii originale in cursul anului 2018, iar Dana Tuinier va contribui la realizarea obiectiveor celor din Cupertino pentru Apple Music. Apple a comandat deja cateva seriale noi la inceputul anului 2018, unele dintre ele fiind de comedie, asa ca va fi interesant de vazut cand vor fi lansate ele si cat de apreciate vor fi de catre abonatii Apple Music.

„Apple has hired Dana Tuinier from The Paramount Network as creative executive for comedy within its Worldwide Video unit. Tuinier will report to Apple’s head of development Matt Cherniss. She will work on Apple’s recently acquired half-hour comedy series, which will be executive produced by Kristen Wiig and produced by Reese Witherspoon’s Hello Sunshine.”

Apple si-a propus ca in cursul anului 2018 sa lanseze mai multe productii originale pentru Apple Music, concurand astfel cu Hulu, Netflix, Amazon, sau HBO, in aceasta piata. Toate productiile celor de la Apple vor fi lansate in cadrul Apple Music de catre compania americana si toti abonatii serviciului de streaming audio vor avea acces la aceste productii.