Apple va Produce Filme si Seriale de Comedie

Apple Filme Seriale Comedie

Apple a facut recent o angajare care dezvaluie intentiile sale de a produce filme si seriale de comedie pentru Apple Music, cei din Cupertino investind sume serioase in acest proiect. Pentru ca este foarte hotarata sa lanseze acest tip de continut original, Apple a angajat-o in echipa sa de productie pe Dana Tuinier de la Paramount Network.

Tuinier este cunoscuta pentru faptul ca a supravegheat la Paramount productia si lansarea unor comedii precum Youngr, Teachers si First Wives Club, deci exista asteptari mari din partea ei. Inainte de a ajunge acolo, ea a lucrat in cadrul Fox si a fost director de programe pentru seriale precum New Girl, Bob’s Burgers, Glee si alte cateva productii.

Apple investeste peste 1 miliard de dolari in productii originale in cursul anului 2018, iar Dana Tuinier va contribui la realizarea obiectiveor celor din Cupertino pentru Apple Music. Apple a comandat deja cateva seriale noi la inceputul anului 2018, unele dintre ele fiind de comedie, asa ca va fi interesant de vazut cand vor fi lansate ele si cat de apreciate vor fi de catre abonatii Apple Music.

“Apple has hired Dana Tuinier from The Paramount Network as creative executive for comedy within its Worldwide Video unit. Tuinier will report to Apple’s head of development Matt Cherniss. She will work on Apple’s recently acquired half-hour comedy series, which will be executive produced by Kristen Wiig and produced by Reese Witherspoon’s Hello Sunshine.”

Apple si-a propus ca in cursul anului 2018 sa lanseze mai multe productii originale pentru Apple Music, concurand astfel cu Hulu, Netflix, Amazon, sau HBO, in aceasta piata. Toate productiile celor de la Apple vor fi lansate in cadrul Apple Music de catre compania americana si toti abonatii serviciului de streaming audio vor avea acces la aceste productii.

90 COMENTARII

  1. Spargi semințe in scara blocului, si postezi idioțenii…la altceva nu te duce mintea? Fii putin mai creativ, si mai schimba placa… devii plictisitor. De fapt nu devii, ci esti extrem de plictisitor…

  2. Unde va produce Apple toate comediile astea? In Apple park? Apple va face co-productie, mai exact production service cu niste studiouri mari (cum a mai facut) pentru ca nu e in stare sa produca singura. Aia chiar e o piata pe care nu o stapanesc si nici nu au cum cata vreme sunt outsideri si se comporta ca atare. De asta si angajarile ciudate din domeniu. Oricum, e cel putin neinspirata decizia de a lua oameni de la marile studiouri tinand cont ca exclusivitatea de promovare produs negociata si semnata de Steve Jobs in 2008 expira tocmai anul asta…. Daca in filme si seriale nu vor mai aparea doar aifoane si aipeduri lumea va uita repede de Apple.

    In loc sa fure oamenii de la Fox, Paramount sau Universal, ar trebui sa isi renegocieze exclusivitatea pe ecran…e mult mai importanta decat prostiile de productii in care se tot baga.

  3. Unii vad ca apple fura altii vad ca cei ce pleaca tradeaza altii vad pas in fata pt bani etc
    Furtul de persoane se pedepseste ca atare,deci ar trebui sa aflam ca apple este acuzata de trafic de oameni,dar stim ca nu vom afla asa ceva ca…
    Multe seriale de comedie se petrec intr-o incapere dar cine nu stie nu cunoaste dar codcodaceste

  4. Da clar hahah
    Sunt atatea pe la pranz ora Ro.. si nimic noaptea ora Ro
    Hai mananca carnaciorii primiti in ferentari de la baietii tai..

  5. Haha verifica ora ca sunt mai multe. Iar noapte in RO NU AVEM pt ca dormi in ferentari
    Sau acum vii cu bombe ca nu mai lucrezi ziua ci noaptea

  6. La ce subiect cand tu,un gandac din ferentari scrii tampenii cu ce decizii “proaste” ia cea mai profitabila companie din lume

  7. Somer adica iau bani stand degeaba ..nici macar sa jignesti nu poti
    La subiect nu ai ce sa spui ca esti o maimuta fara creier

  8. La ce subiect cand tu,un gandac din ferentari scrii tampenii cu ce decizii “proaste” ia cea mai profitabila companie din lume.

  9. doamne, cu tine aici scade IQ rau al acestui site…si mai e un user ce injura ca un kkt probabil tot tu esti …bine asa familie asa copil…
    Te las sa ii dai ce iti place tie,tatalui tau pt ca alt baiat sa gasesti in ferentari sa vrea asta nu cred ca gasesti