macOS 10.14 – Apple Amana Unele Functii noi

macOS 10.4 Apple Amana Functii

macOS 10.14 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, cei din Cupertino intentionand sa lanseze actualizarea in toamna anului 2018. V-am spus astazi ce functii iOS 11.2 sunt amanate de catre compania Apple anul acesta, iar din cate se pare, inclusiv unele dintre cele ale macOS 10.14 vor trece prin exact acelasi proces.

macOS 10.14 va avea deasemenea procesul de dezvoltare axat in principal pe imbunatatirea performantelor Mac-urilor si rezolvarea problemelor raportate anul acesta. Mai mult decatat, compania Apple vrea deasemenea sa imbuntateasca stabilitatea macOS 10.14 in raport cu macOS 10.13, totul pentru ca utilizatorii sa aiba partea de o experienta mai buna de utilizare.

Ce functii majore ale macOS 10.14 sunt amanate de catre compania Apple nu stie nimeni, asa cum ni s-a spus in cazul iOS 12, asa ca nu stim deocamdata ce pierdem in 2018. Compania Apple s-a facut de ras in 2018 cu probleme care permiteau accesarea drepturilor de adminsitrator fara parola, asa ca in macOS 10.14 americanii vor incerca sa nu se mai faca de ras.

„The company told its software engineering groups about the change this month, one of the people said. The shift will also affect this year’s update to Mac computer software, but to a lesser degree, the person said, adding that planned upgrades to Apple Watch and Apple TV software won’t be affected.”

macOS 10.14 va fi mai putin atractiv decat versiunile anterioare lansate de catre compania Apple, iar daca lucrurile vor merge bine, atunci in 2019 am putea avea parte de functii noi si importante. Acestea fiind spuse, Apple ne pregateste din timp pentru dezamagirile aduse de catre iOS 11.2 si macOS 10.14, funtiile si schimbarile majore urmand a lipsi in toamna.

Articolul precedentiOS 11.2.5 Downgrade la iOS 11.2.2 pe iPhone si iPad
Articolul următoriOS 12: Functia Majora ce va fi Lansata in 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.