Microsoft Edge ajunge si pe tabletele iPad

Microsoft Edge va fi lansat si intr-o versiune compatibila cu tabletele iPad, compania americana urmand a incepe procesul de testare in perioada urmatoare.

Microsoft Edge tablete iPad

Microsoft Edge, celebrul browser care a inlocuit Internet Explorer, va fi lansat inclusiv pentru tabletele iPad, dupa ce o versiune pentru iPhone a fost lansata in anul 2017. Informatia vine de la unul dintre oamenii care supravegheaza procesul de dezvoltare al Microsoft Edge pentru iPad, acesta confirmand intentiile companiei pentru anul 2018.

Microsoft Edge pentru iPad va fi lansat in versiune beta pentru unii utilizatori la inceputul lunii viitoare, urmand ca versiunea finala sa fie lansata in cursul acestui an. In 2017 versiunea beta a Microsoft Edge pentru iPhone a fost lansata cu doua luni inainte ca versiunea finala sa ajunga pe piata, asa ca am putea vedea un plan similar si acum.

Microsoft Edge pentru iPad va veni, probabil, cu aceleasi functii pe care le regasim in versiunea pentru iPhone, insa ar putea exista si unele surprize interesante oferite. Indiferent ce fel de noutati vor fi implementate pentru Microsfot Edge in iPad, browserul nu va fi vreodata mai rapid decat cel Safari pe care Apple il ofera nativ in sistemul iOS.

4 COMENTARII