Apple Deschide cel mai Apropiat Magazin de Romania

Apple va deschide in Viena, capitala Austriei, cel mai apropiat Apple Store de Romania, el urmand a putea fi vizitat incepand cu data de 24 martie.

apple store viena austria

Apple va deschide pe data de 24 februarie cel mai apropiat Apple Store de Romania, el fiind localizat in Viena, capitala Austriei. Vorbim despre primul Apple Store pe care compania Apple il va deschide in tara, ea avand de ceva vreme un magazin online acolo, insa abia in 2017 a luat decizia de a amenaja un magazin fizic in capitala Austriei.

Kärntner Straße este strada pe care va fi deschis primul Apple Store din Viena, compania americana dorind sa profite de traficul imens care este generat acolo. Vorbim despre o strada cunoscuta pentru numeroasele magazine existente si o strada foarte circulata de catre turisti, deci toti cei care vor ajunge pe acolo vor avea ocazia de a se bucura de noul magazin.

Apple a renovat locatia noului sau magazin timp de cateva luni inainte de deschiderea oficiala din data de 24 februarie, alegand-o cu foarte mare atentie pentru a fi sigura ca va genera vanzari. In 2016 au aparut primele zvonuri privind deschiderea primului Apple Store in Viena, insa iata ca a fost nevoie de inca 2 ani pentru ca magazinul sa devina realitate.

Pana acum cele mai apropiate Apple Store-uri europene se aflau in Germania, Italia, sau Turcia, insa iata ca Viena devine cea mai apropiata locatie cu un magazin Apple. Aceasta decizie a celor din Cupertino ar putea aduce in viitor un Apple Store chiar si mai aproape, poate in Ungaria, dar totul depinde de intentiile celor din Cupertino pentru viitor.

Apple Store viena