Apple permite Rezervarea Bateriei pentru iPhone-urile clientilor

Apple le permite clientilor sa rezerve o baterie pentru al lor iPhone care are performantele limitate, ea fiind livrata intr-un magazin ales de catre acestia.

apple rezervare baterie iphone

In fata unui numar foarte mare de clienti care vor sa inlocuiasca bateriile telefoanelor iPhone afectate de limitarea performantelor, compania Apple a anuntat ca nu are suficiente baterii in stoc. Apple a anuntat ca pentru unele modele ale iPhone este necesara o perioada de asteptare de pana la 2 luni pentru a putea inlocui o baterie veche a telefonului.

Pentru ca situatia a devenit si mai grea in ianuarie, compania Apple a decis sa le ofere canadienilor, deocamdata, posibilitatea de a rezerva o baterie pentru telefonul lor. In cadrul website-ului sau, cei de la Apple au o sectiune speciala in care permit rezervarea de baterii pentru diverse modele ale iPhone, clientii fiind anuntati cand bateria lor este in magazinul ales.

Apple a implementat aceasta optiune pentru a-i scuti pe utilizatori de o vizita pana intr-un Apple Store, sau un telefon, pentru a rezerva personal o baterie pentru telefonul lor. Avand aceasta optiune disponibila, clientii pot face totul online si vor fi notificati in momentul in care bateria pentru telefonul lor a ajuns in magazin si se poate face inlocurea pentru telefon.

E posibil ca Apple sa testeze aceasta optiune deocamdata doar in Canada si sa decida sa o ofere la nivel global pentru toti clientii daca toti canadienii vor fi multumiti de ea. Nu se stie ce perioada de timp va fi necesara pentru testarea acestei noi optiuni inainte de a o oferi la nivel global pentru toata lumea, dar daca va fi disponibila si in alte tari, va voi anunta.

rezervare baterie iPhone