Samsung Galaxy Note 8: Noi Probleme cu Ecranul Raportate

Samsung Galaxy Note 8 are noi probleme cu ecranul raportate de catre clientii din lumea intreaga, ele generand nemultumiri si plangeri numeroase pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 probleme ecranul

Samsung Galaxy Note 8 are noi probleme cu ecranul raportate de catre clienti, sau cel putin asta am putea intelege daca citim acum despre ele, insa in realitate ele sunt vechi, dar abia acum au fost scoase la lumina de catre presa. Vorbim despre probleme pe care clientii Samsung Galaxy Note 8 le-au observat pentru ecranele telefoanelor inca din momentul in care acestea au fost puse in vanzare de catre compania coreeana, in august.

Samsung Galaxy Note 8 are probleme cu stratul oleofobic folosit pentru a proteja ecranul, acesta parand sa dispara in diverse puncte din partea inferioara a ecranului, dupacum puteti vedea in imaginile de mai jos. Straturile oleofobice sunt folosite pentru a impiedica formarea de amprente pe ecranele telefoanelor mobile, insa rareori sunt cu adevarat utile pentru ceea ce ar trebui sa faca, insa in cazul Samsung Galaxy Note 8 el genereaza probleme.

Samsung Galaxy Note 8 probleme cu ecranul

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran care arata destul de ciudat din cauza acestei probleme, si puteti observa ca partea sa inferioara pare sa fie “patata” din cauza stergerii acestui strat de protectie pentru ecran. Problema este una stupida pentru un Samsung Galaxy Note 8 care costa peste 900 de dolari, fara taxe, dar acesta nu este singurul telefon mobil, sau gadget, care este afectat de asemenea probleme de fabricatie.

Samsung Galaxy Note 8: noi probleme cu ecranul raportate

Samsung Galaxy Note 8, ca orice alt telefon mobil, are un strat oleofobic gandit pentru a disparea in timp, dupa utilizare indelungata, insa se pare ca el dispare de pe ecrane dupa foarte putin timp de la activare. O problema similara cu cea a Samsung Galaxy Note 8 a fost intalnita pe telefoanele Google Pixel 2 dupa lansarea telefonuluimobil, deci e posibil ca totul sa aiba legatura cu o schimbare in modalitatea de aplicare a acestui strat de protectie pentru ecran.

Samsung Galaxy Note 8 probleme cu ecranul 1

Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone premium, iar in mod normal problemele de acest gen nu ar trebui sa existe pentru el, insa daca este sa fim sinceri, am vazut inclusiv la iPhone probleme similare. Desigur ca niciun iPhone la fel de scump precum Samsung Galaxy Note 8 nu a avut probleme de acest gen cu stratul oleofobic pentru protejarea ecranului, dar poate ca e nevoie si de asa ceva pentru ca Samsung sa mai invete din greseli.

Samsung Galaxy Note 8 este in momentul de fata cel mai scump telefon mobil pe care compania coreeana il vinde pe piata si ar putea ramane in aceasta pozitie inclusiv pana in vara acestui an, cand Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat. Deocamdata relativ putina lume se plange de aceasta problema a Samsung Galaxy Note 8, dar e foarte posibil ca multe alte marturii sa apara in curand.

54 COMENTARII

  1. Furtuna intr-un pahar cu apa. S8+ folosit pana la lansare note8, acum il foloseste fimea, nu a avut probleme…note8 folosit intens nu am probleme cu el.
    Hai sa nu facem din tantar armasar.

  2. Salut nu,il sterg doar cu o carpa de ochelari nu cu solventi.Sa ma tina pana apare XS Plus :-)) .Parca avea la un moment dat un Macbook o pb. similara.Srb sa ma scoti de la banari sa ne putem raspunde ca nu ma lasa banarea.

  3. Am verificat. Nu are nimic. E ca, nou.
    Oricum in toamna il fac cadou. Astept xs plus. Posibil sa revin anul asta la iphone. Vedem

  4. am inteles. Vad ca multa lume trece de la Note la viitorul X Plus din toamna
    Da,nu se sterge cu solventi, doar cu apa dar si acea apa se pune mai intai pe carpa si nu pe display direct.

  5. Aia cu stratul oleofobic pentru a nu lăsa amprente este adevărat dar nu prea. Toate telefoanele premium cică îl au, dar pe toate rămân amprente. Și pe urma se recomanda sa nu folosești alcool la ștergerea ecranului deoarece acesta afectează acest strat protector. Eu am șters timp de 2 ani aproape, S7 Edge-ul, cu alcool de 96 grade, cam de 2 ori pe săptămâna și nu am observat nici o schimbare. In continuare rămân amprente cum rămâneau și in prima zi când l-am luat, cum rămân și pe iPhone X sau pe oricare alt telefon.

  6. Folosesc discuri demachiante, le umezesc puțin, șterg dispozitivul pe toate părțile ca sa se curețe grăsimea, mizeria și sa mai omoare și bacteriile și pe urma folosesc o cârpa din micro fibra pentru ochelari. Așa șterg toate dispozitivele, mai puțin Mac-ul. Cu acest alcool am avut ceva probleme cu iPhone 5, aluminiul de pe margini se mătuia. Dar de atunci, nu am mai avut probleme cu nici un dispozitiv.

  7. ala a zis dupa aceea ca a pus pata de alcool acolo si s-a luat stratul…
    Aici sunt, dupa cum ai citit,pana acum, peste 230 cazuri raportate

  8. Este alcool medicinal, care se găsește la farmacie sau la supermarket. Și da, lasă urme după ce ștergi cu el, de aceea folosesc pe urma și o cârpa de micro fibra.

  9. eu nu prea le am cu cantatu…deci nu am de ce sa cumpar trompete
    nasol, adica note 8 la forma pe care o are, te inteleg de ce il vezi precum o trompeta

  10. Apa cu sapun lichid sau axion..si ulei de masina il ia…ce dreaq …cu ce sterg astia telefoanele frate..cu alcool cu benzina cu ce?

  11. margini simetrice..nu ca la note, margini laterale subtiri si celelalte f groase
    Dovada ca nici tu nu folosesti note…mai mult decat atat nu se poate…restul sunt vorbe goale pe site

  12. Am vorbit cu cineva care lucrează la Apple și mi-a spus ca ei folosesc un spray de la marca Whoosh pentru a curăța dispozitivele pe care le au la expoziție. Am văzut ca este cel mai bine vândut și pe Amazon. Așa ca o să-l încerc și eu.

  13. Pai sa invat ceva cursuri IT poate, in rest pentru uz caznic si uneori cs 1.6, dota 2 la relaxare. Sunt in dubii comparativ cu ce cu windows la acelasi pret sau poate sa mai astept pentru un pro 2017.Ecranul si specificatiile usor depasite ma dau putin in spate. Ce parere ai?

  14. Din start îți spun ca un Mac nu este pentru jocuri, cu atât mai puțin un MacBook Air. Dacă dispui de bani pentru un Pro, evident ca îți recomand un Pro, indiferent ca este vorba despre 13” sau 15”. Dacă la uz casnic te referi la rețele de socializare, muzica, YouTube, web browsing…in cazul asta îți va fi de ajuns și un iPad. Dar in general, MacBook Air in opinia mea este foarte scump pentru ce oferă.

  15. Da, se numea Staingate, si se ducea stratul de protectie de pe ecran dar le schimba rapid si gratuit. Si eu m-am lovit de aceasta problema si alte cunostinte.

  16. Nu știu ce sa zic, pentru ca pe mine nu prea ma pasionează jocurile. Dar gândește-te ca modelul de 13” nu are card grafic dedicat iar jocurile de obicei au nevoie de așa ceva. Oricum, cine își cumpara un Mac nu o face cu gândul la gamming. Probabil ca ar fi o opțiune mai buna pentru tine Windows, mail ales dacă nici nu prea te interesează ecosistemul Apple. Cu 1000€-1500€ îți poți lua un bun laptop cu Windows și poți juca cam orice joc existent pe piața.