iOS 11: Decizia Apple care Afecteaza TOATE iPhone si iPad

iOS 11 este afectat de astazi de o decizie luata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, care se aplica pentru toti clientii globali.

ios 11 apple semnat iphone ipad

Apple a luat noaptea trecuta o decizie foarte importanta pentru iOS 11, compania americana urmandu-si strategia obisnuita cu privire la sistemul sau de operare pentru iPhone si iPad. Mai exact, cei de la Apple au blocat posibilitatea de a mai face downgrade la iOS 11.2, iOS 11.2.1 si iOS 11.2.2 de la iOS 11.2.5, lucru la care ne asteptam la un moment dat.

iOS 11.2.5 a fost lansat de mai bine de o saptamana, iar compania Apple a decis sa nu mai semneze instalarea iOS 11.2, iOS 11.2.1 si iOS 11.2.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Chiar zilele trecute v-am prezentat o metoda prin care puteati face downgrade de la iOS 11.2.5 la iOS iOS 11.2.2, metoda fiind valabila si pentru celelalte doua versiuni ale iOS 11.

Decizia celor de la Apple de astazi blocheaza practic posibilitatea de a mai face jailbreak pentru cei care nu au facut pana acum downgrade la una dintre versiunile iOS pentru care nu se mai face semnare. Avand in vedere ca inclusiv si cu SHSH-uri nu se poate face downgrade de iOS daca nu avem jailbreak, compania Apple a blocat posibilitatea de a mai face jailbreak pentru cei care au minim iOS 11.2.5.

iOS 11.2.5 va ramane singura versiune publica a iOS pe care compania Apple o semneaza, insa asta pana cand iOS 11.3 va fi lansata in mod public pentru iPhone si iPad. Acest lucru se va intampla undeva prin februarie, compania Apple urmand a lansa iOS 11.3 atunci, dar deocamdata nu stim la ce data ca incepe distributia acestei versiuni.

6 COMENTARII

  1. Apple continua politica de bataie de joc la adresa “oilor”.
    Dupa ce i-a fortat sa cumpere telefoane noi, mult mai scumpe, incetinindu-le pe cele vechi, le ai si posibilitatea de evadare din “inchisoarea” in care sunt tinuti ca oile in tarc.

  2. Ah ce durere am vis-à-vis de aceasta bataie de joc, mai bine sa fim oi decât vulpe săracă cu dinții strepeziti

  3. Ce imi plac discutiile de genul asta , si acum va intreb eu de ce sa nu va bucurati de ce ofera ambele companii , folositi produse de la ambele si ve ti complecta lipsa de la unul la altul si atunci nu vor mai fi neajunsuri, vrei securitate utilizezi aplicatii pe ios iar pt divertisment sau libertate mergi pe android. Cea mai buna combinatie , cat despre ios 10.3.3 ipad , cel mai bun ???.

  4. Corect.Mi se pare logic sa ne bucurăm de ceea ce avem sa vedem plusurile si minusurile si să nu ne mai jignim tot timpul.Folosesc de ani de zile atat ios cat sii android si nu cred ca e cazul sa vedem numai dușmani peste tot.

  5. Folosesc cu multă plăcere IPhone de aproape 6 ani, având mereu actualizările IOS la zi și nu am nicio problema. De ce mi-aș face griji pentru ce nu ma interesează…?