Mario Kart Tour va fi Lansat pe iPhone si iPad

Mario Kart Tour iphone ipad

Mario Kart Tour va fi lansat pentru iPhone si iPad, cei de la Nintendo anuntand in cursul noptii trecute intentia de a aduce jocul pe platforma celor din Cupertino pana in 2019. Mario Kart Tour este in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei Nintendo, dar se pare ca va fi nevoie de inca un an pentru ca jocul sa fie lansat pentru utilizatorii de iDevice-uri.

Mario Kart Tour este unul dintre cele mai populare jocuri pe care Nintendo le-a lansat, iar aparitia sa pe iPhone si iPad va atrage cu siguranta interesul foarte multor persoane. Lansarea Super Mario Run de catre Nintendo a fost asteptata de milioane de oameni, iar Mario Kart Tour va atrage cu siguranta atentia unui numar cel putin la fel de mare de persoane.

Anuntul privind lansarea Mario Kart Tour pentru iPhone si iPad vine la doar o zi dupa ce Nintendo anuntase ca primul sau joc pentru iOS, Miitomo, va fi inchis si scos din AppStore. Din pacate, in cazul Mario Kart Tour nu vom vorbi despre o aplicatie gratuita oferita de catre Nintendo, ci despre una platita, asa ca succesul sau va fi limitat in comparatie cu cel al Super Mario Run.

Lansarea Mario Kart Tour pe iPhone si iPad va reprezenta indeplinirea unui vis pentru foarte multi dintre fanii companiei Nintendo, in ciuda faptului ca jocul va trebui cumparat. Aceastea fiind spuse, Nintendo a spus ca Mario Kart Tour va fi lansat pana in martie 2019, asa ca un termen realist de lansare ar incepe undeva de prin decembrie 2018, dar nu mai devreme.