Samsung Galaxy S9: Bateriile Apar in Primele Imagini

Samsung Galaxy S9 are bateriile prezentate in primele imagini inaintea lansarii, ele dezvaluit informatii despre capacitate si producatorul lor.

Samsung Galaxy S9 Baterii Imagini

Samsung Galaxy S9 are noile baterii prezentate in primele imagini, aceste componente foarte importante fiind prezentate atat pentru modelul standard al telefonului, cat si pentru modelul Plus. Samsung Galaxy S9 a avut acum cateva saptamani prezentate capacitatile bateriilor care urmeaza sa fie oferite de catre compania coreeana, iar acum avem si confirmarea fara dubiu a faptului ca schimbarile nu vor exista pentru ele in 2018.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba in continuare o baterie cu capacitate de 3000 mAh integrata de catre compania coreeana, aceeasi capacitate fiind oferita si pentru bateria integrata in Samsung Galaxy S8. Bateria Samsung Galaxy S9 ofera 11.55 Whr pentru utilizator, deci vorbim despre posibilitatea ca autonomia sa nu creasca extraordinar de mult, dar e cam imposibil sa se inregistreze o scadere a ei pentru noile modele de telefoane.

Samsung Galaxy S9 baterie

Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa aiba deasemenea o baterie de 3500 mAh, exact precum modelul lansat anul trecut de catre coreeni, si aici diferentele fiind practic inexistente, dar asta era de asteptat. Aceasta baterie va oferi 13.48 Whr, iar si aici vorbim despre, cel mai probabil, aceeasi autonomie de care va beneficia Samsung Galaxy S9 Plus pentru clientii care vor cumpara noul model de telefon mobil de la compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 – primele imagini confirma capacitatea bateriilor

Samsung Galaxy S9 va avea baterii noi produse in ianuarie de catre Samsung SDI, compania care a fabricat si bateriile explozive folosite in modelele Samsung Galaxy Note 7 lansate in anul 2016. Algerea Samsung SDI pentru a furniza bateriile modelelor Samsung Galaxy S9 ar putea pune in garda unele persoane care s-ar putea speria si ar putea crede ca exista o posibilitate ca ele sa explodeze in timpul folosirii, cum s-a intamplat in anul 2016.

Samsung Galaxy S9 va fi echipat cu noi procesoare Qualcomm si Exynos in 2018, deci desi bateriile vor avea aceeasi capacitate, este foarte posibil ca autonomia telefoanelor sa fie in final imbunatatita. In general, producatorii prefera sa imbunatateasca eficienta energetica a chip-urilor decat sa creasca in vreun fel capacitatea bateriilor, iar cu Samsung Galaxy S9 vom vedea cel mai probabil acelasi lucru, precum in cazul iPhone-urilor.

Samsung Galaxy S9 plus baterie

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania coreeana ca urmand a fi prezentat oficial in data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, inclusiv denumirea sa finala fiind confirmata de catre ea. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, iar lansarea telefoanelor ar putea avea loc fie pe 9 martie, fie pe 16 martie, insa cu siguranta in cursul lunii martie, conform Samsung.