Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Lansarea si Numele Confirmate

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial anuntat numele care va fi folosit pentru vanzare, dar si cand va fi lansat de catre compania coreeana pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 Lansare Nume

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmate unele dintre noutatile sale sidenumirea chiar de catre compania coreeana in anuntul privind rezultatele financiare pentru ultimul trimestru fiscal al anului 2017. Ieri compania coreeana a uimit cu rezultate financiare si profit record, iar in mod surprinzator a vorbit inclusiv despre Samsung Galaxy S9 in informatiile pe care le-a oferit pentru presa si pentru investitorii sai din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 este denumirea oficiala pe care o va avea viitorul telefon al celor din Coreea de Sud, dar asta nu mai ste o surpriza pentru cineva, deoarece erau sanse infime ca vreo alta denumire sa fie folosita. Toate zvonurile de pana acum au confirmat faptul ca Samsung Galaxy S9 este denumirea care va fi folosita pentru noul smartphone, deci nu mai pot exista dubii cu privire la ea, asa cum se intampla in general cu telefoanele Apple.

Samsung Galaxy S9 are confirmata si perioada de lansare de catre compania coreeana, ea afirmand ca telefonul mobil urmeaza sa o ajute sa-si creasca vanzarile in primul trimestru fiscal al anului 2018. Asta inseamna ca Samsung Galaxy S9 va fi intr-adevar lansat in martie de catre coreeni, din moment ce va fi prezentat pe 25 februarie, iar datele zvonite pana acum pentru punerea sa in vanzare sunt 9 martie si 16 martie.

Samsung Galaxy S9 – oficial, lansarea si numele confirmate

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmat faptul ca Bixby si noua camera a telefonului urmeaza sa fie in centrul atentiei pentru lansarea smartphone-ului, lucru care era deasemenea de asteptat. Am aflat o varietate de zvonuri privind camera Samsung Galaxy S9 si alte noutati pe care cei din Coreea de Sud urmeaza sa le anunte pentru utilizatorii globali, asa ca va fi interesant de vazut cum sunt prezentate toate in februarie.

“In the first quarter, the company expects the mobile business to improve its earnings, led by an increase in sales of flagship products with the launch of Galaxy S9. Samsung will strengthen product competitiveness by differentiating core features and services, such as the camera and Bixby, and reinforce the sell-out programs and experiential stores.”

Samsung Galaxy S9 va avea o camera standard si modelul Plus va avea una duala, ambele urmand a beneficia de deschidere variabila multumita unor noi senzori de imagine de ultima generatie. Samsung Galaxy S9 a lucrat din plin pentru a aduce acesti senzori de imagine pe piata pentru telefoane, avand deja un model implementat intr-un smartphone oferit spre vanzare, asa ca includerea in noul smartphone nu este greu de imaginat.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un pret de aproximativ 850 de dolari, fata taxe, in SUA in momentul lansarii, deci ar trebui sa fie cu aproximativ 200 de dolari, sau euro, mai ieftin decat iPhone X cam peste tot. Cat succes va avea Samsung Galaxy S9 nu stie nimeni deocamdata, insa se pare ca noul telefon mobil va fi in atentia tuturor pentru ca exista interes foarte mare, in special in ceea ce-i priveste pe fanii Android.

7 COMENTARII