Apple vinde iPhone 7 la doar 2000 de LEI

Apple incepe sa vanda modele reconditionate ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturi care incep de la numai 2000 de LEI, cele mai mici de pana in prezent.

Apple iPhone 7 2000 LEI

Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturi care incep de la numai 2000 de LEI in SUA, incluzand aici si taxele percepute in aproape toate statele americane. Vorbim despre unitati reconditionate ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus care sunt vandute la preturi de numai 200 de LEI in SUA si asta va atrage cu siguranta atentia multor persoane.

Versiunea de baza a iPhone 7 32 GB este vanduta de catre Apple la pretul de 550 de dolari, cu taxe, in SUA, preturile crescand cu cate 90 de dolari pentru celelalte versiuni ci spatiu de stocare. iPhone 7 Plus, pe de alta parte, este vandut la preturi care sunt cu 100 de dolari mai scumpe decat modelul cu ecran de 4.7 inch, diferenta de 90 de dolari pastrandu-se intre spatiile de stocare.

Preturile practicate de catre compania Apple pentru modelele iPhone 7 reconditionate sunt cu 10% mai mici decat cele pentru modelele noi, deci fiecare alege sa cumpere ce doreste. Apple spune ca modelele reconditionate ale produselor sale functioneaza exact precum cele noi, desi sunt, in esenta, telefoane stricate care au fost reparate de catre service-urile sale.

Daca ar fi sa facem o comparatie cu ceea ce se vinde in Romania, un iPhone 7 resigilat s-ar prezenta intr-o conditie mai proasta, deoarece modelele reconditionate nu au zgarieturi sau lovituri. Ele beneficiaza deasemenea de garantia de 1 an pe care Apple o ofera in mod standard pentru toate produsele sale, deci pretul de 2000 de LEI este unul foarte bun pentru aceste modele.

iphone 7 reconditionat 2000 lei

4 COMENTARII

  1. “Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturi care incep de la numai 2000 de LEI in SUA,…”
    200……

  2. Iphone 7+ e un telefon ft bun si pt 2018.
    In bugetul asta nu cred ca sunt alternative mai bune. Fratemiu are S8 si nu e multumit de stabilitate, ci doar de specificatii.. Eu cu 7+ is multumit de stabilitate, dar nu prea de specificatii (ecran, ram, design, incarcare.. samd). Oricum, iOS 11.3 “face toti banii”, cu privire la autonomie si fluiditatea cu care merge.