Facebook Messenger: Noua Functie Secreta Dezvaluita

Facebook Messenger are o noua functie secreta dezvaluita inaintea lansarii si confirmata de catre compania Facebook pentru utilizatorii din intreaga lume astazi.

Facebook Messenger Noua Functie Secreta

Facebook Messenger are una dintre noile functii secrete prezentata in primele imagini impreuna cu o confirmare din partea companiei americane cu privire la testarea sa in vederea implementarii la nivel global. Facebook Messenger urmeaza sa aiba o noua functie numita your emoji, acesta permitandu-le utilizatorilor sa foloseasca un caracter emoji ca si poza de profil in locul celei stabilite initial pentru platforma companiei Facebook.

Facebook Messenger are aceasta noua functie testata in momentul de fata de catre compania Facebook cu o gama variata de utilizatori, totul pentru a se vedea daca este oportuna lansarea sa in viitor. Facebook Messenger sustine ca noua functie le permite utilizatorilor sa le arate prietenilor care este starea lor de spirit, sau ceea ce fac intr-un anumit moment al zilei, ideea fiind de a genera mai multe discutii intre utilizatorii retelei.

Facebook Messenger – noua functie secreta dezvaluita

Facebook Messenger Your Emoji

Facebook Messenger va permite folosirea unui caracter emoji ca si poza de profil timp de numai 24 de ore, atat cat tine si un story in mod normal, iar deocamdata ele vor fi vizibile doar in meniul Activity al aplicatiei. Pe masura ce testele vor continua, Facebook Messenger va afisa aceste caractere emoji ca si poza de profil inclusiv in alte zone ale aplicatiei, astfel incat utilizatorii sa poata vedea mult mai usor ceea ce incearca sa le transmita prietenii lor prin intermediul imaginilor.

“We’re testing the ability for people to add an emoji to their profile photo in Messenger to let their friends know what they’re up to or how they’re feeling in the moment. We’re interested to see if people enjoy this feature, but we don’t have any additional information to share at this time.”

Facebook Messenger are prin aceasta noua functie implementata o noua incercare a companiei facebook de a creste gradul de interactiune dintre utilizatori, acesta scazand, cel mai probabil, impreuna cu numarul de utilizatori activi zilnic in retea. Facebook Messenger ar implementate in mod constant noi functii pentru utilizatori, insa e greu de spus cam cat de multe interactiuni ar putea genera aceasta noua, mai ales ca nu vorbim despre ceva foarte important pentru utilizatori.

Facebook Messenger va extinde aceasta functie la nivel global daca testele initiale vor avea succes.