iOS 12: Prima Functie Noua Dezvaluita in Imagini

iOS 12 are prima functie noua dezvaluita in imagini inaintea lansarii de catre compania Apple, ea urmand a fi integrata pentru iPhone si iPad chiar din 2018.

iOS 12 functie noua imagini

iOS 12 are prima functie noua dezvaluita in imagini, compania Apple urmand a le oferi utilizatorilor iPhone si iPad o noua selectie impresionanta de caractere emoji in 2018. Vedeti in clipul video de mai jos nu mai putin de 150 de caractere emoji pe care compania Apple le va integra in iOS 12 incepand chiar din aceasta vara, ele fiind in dezvoltare inca de anul trecut.

iOS 12 va avea ceea ce este cunoscut acum ca Emoji 11.0, adica a 11-a actualizare pentru seria de caractere emoji care sunt oferite pentru telefoanele mobile. 157 de caractere emoji sunt pregatite pentru implementare in iOS 12 si viitoarea versiune majora a sistemului de operare Android, deci actualizarea va fi importanta anul acesta.

Adaugand aceste 157 de noi caractere emoji, numarul total al acestora ajunge la peste 2800, insa nu toate vor fi disponibile in iOS 12 si noile versiuni ale Android in 2018. Partea interesanta este ca iOS 12 si Android vor avea pentru prima oara versiuni reversibile ale caracterelor emoji, astfel ca utilizatorii se vor putea juca mai mult cu ele.

iOS 12 va fi anuntat de catre compania Apple in luna iunie a acestui an, atunci urmand a fi lansata si prima versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone si iPad.