Huawei P20 Copiaza iPhone X, dar are Camera Tripla

Huawei P20 va copia foarte mult din design-ul iPhone X, asa cum era de asteptat de la chinezi, dar macar vom vedea o camera tripla folosita de catre companie.

Huawei P20 Copiaza iPhone X Camera Tripla

Huawei P20 si Huawei P11 vor fi lansate in aceasta primavara de catre compania chinezeasca si se pare ca ambele ar urma sa vina cu o camera tripla de la producator. Vorbim aici despre o camera tripla formata din senzori care totalizeaza 40 de megapixeli, dar desigur ca functionalitatea fiecaruia in parte urmeaza sa fie dezvaluita la un moment dat.

Huawei P20 urmeaza sa aiba si zoom hibrid de pana la 5X pentru aceasta camera tripla, de peste 2 ori mai bun decat cel de pana la 2X pe care compania Apple il ofera in iPhone X. Desigur ca asta nu garanteaza faptul ca Huawei P20 va oferi si calitate buna pentru poze dupa ce va fi lansat, insa o camera tripla va reprezenta o schimbare majora pentru industrie.

Huawei P20 copiaza iPhone X, dar are camera tripla

Huawei P20 Lite a fost prezentat noaptea trecuta intr-o prima serie de imagini, acest model urmand a avea o camera duala, dar design-ul este copiat de la un capat la altul de la iPhone X. Atat formatul camerei duale pentru Huawei P20 Lite, cat si un decupaj in partea superioara a ecranului aduca aminte exact de iPhone X, la fel ca si marginile laterale.

Huawei P20 si Huawei P20 Plus ar putea avea exact acelasi design si vorbim aici despre nimic mai mult decat incapacitatea Huawei de a face altceva decat sa copieze alte produse. Desigur ca asta n-ar trebui sa ne uimeasca din moment ce Huawei a copiat intotdeauna cate ceva de la altii, implementand lucruri stupide precum o camera tripla, pentru ca de asta avea nevoie lumea acum, nu ?