Prima Pagina Huawei Huawei P20 Copiaza iPhone X, dar are Camera Tripla

Huawei P20 Copiaza iPhone X, dar are Camera Tripla

Huawei P20 va copia foarte mult din design-ul iPhone X, asa cum era de asteptat de la chinezi, dar macar vom vedea o camera tripla folosita de catre companie.

Huawei P20 Copiaza iPhone X Camera Tripla

Huawei P20 si Huawei P11 vor fi lansate in aceasta primavara de catre compania chinezeasca si se pare ca ambele ar urma sa vina cu o camera tripla de la producator. Vorbim aici despre o camera tripla formata din senzori care totalizeaza 40 de megapixeli, dar desigur ca functionalitatea fiecaruia in parte urmeaza sa fie dezvaluita la un moment dat.

Huawei P20 urmeaza sa aiba si zoom hibrid de pana la 5X pentru aceasta camera tripla, de peste 2 ori mai bun decat cel de pana la 2X pe care compania Apple il ofera in iPhone X. Desigur ca asta nu garanteaza faptul ca Huawei P20 va oferi si calitate buna pentru poze dupa ce va fi lansat, insa o camera tripla va reprezenta o schimbare majora pentru industrie.

Huawei P20 copiaza iPhone X, dar are camera tripla

Huawei P20 Lite a fost prezentat noaptea trecuta intr-o prima serie de imagini, acest model urmand a avea o camera duala, dar design-ul este copiat de la un capat la altul de la iPhone X. Atat formatul camerei duale pentru Huawei P20 Lite, cat si un decupaj in partea superioara a ecranului aduca aminte exact de iPhone X, la fel ca si marginile laterale.

Huawei P20 si Huawei P20 Plus ar putea avea exact acelasi design si vorbim aici despre nimic mai mult decat incapacitatea Huawei de a face altceva decat sa copieze alte produse. Desigur ca asta n-ar trebui sa ne uimeasca din moment ce Huawei a copiat intotdeauna cate ceva de la altii, implementand lucruri stupide precum o camera tripla, pentru ca de asta avea nevoie lumea acum, nu ?

 • georgeB

  Astia de la Huawei is culmea! Nu-s capabili sa faca macar un design propriu; pe langa copierea UI-ului de la iOS copiaza 95% si designul Apple🤮

 • AdiVas

  Spre deosebire de alte companii, Huawei copiaza si o face chiar bine. Nu stiu cati au folosit Huawei P10 , dar eu in 3 luni cat l-am avut am fost extrem de placut impresionat de el. E drept ca apoi am revenit la iphone,dar Huawei copiaza si copiaza bine!!!

 • Silviu P

  E din liga “de 3X femeie”.

 • Florin Serban

  Poti sa-mi spui te rog dupa ce model a copiat P9?

 • Viorel Predatorul

  Producătorii se vor întrece în a pune cât mai multe camere foto. Vom vedea smartphone-uri cu toată carcasa căptușită de camere foto.

 • Srb Srb

  deci iar am avut dreptate cand apple a pus 2 camere…ca si restul vor pune

 • miki you

  esti cam in urma cu stirile, cauta light camera si dai la poze pe google

 • ionion

  Tu ai vazut in viata ta un Huawei ? Cum copiaza UI de la iOS ?

 • George89

  Huawei a copiat dintotdeauna Apple la design (carcasa + UI) , dar daca oferi o camera triplă extrem de bună în viața reală (presupunand )atunci chestia asta nu e stupidă, e evoluție
  Sa nu uitam ca smartphone urile cu camera duala erau si sunt in urma celor cu single camera , chiar daca au evoluat , pur și simplu nu aveau nevoie de ea
  Nokia cică ar lansa un smartphone cu 5 camere

 • Viorel Predatorul

  😉😉
  Thanks! Ciudată rău, cel puțin pentru ceea ce mi se pare acum…

 • miki you

  pleasure :))

 • Alin

  Plm, lg a folosit 2 camere cu mult timp in urma cand tehnologia nu era atat de avansata, si apple de ce a copiat samsung punand camera pe fata, samsung are asa ceva de pe vremea telefoanelor cu clapa ba chiar si 3g aveau, apple au inventat 3g in 2008. Deci inca odata cei de la apple au inovat prin priza la public dar nu au inventat ei apa calda niciodata, tehnologiile folosite de ei existau deja, sa vad daca stie careva, care a fost primul telefon cu touchscreen capacitiv?si app, huawei p9 a aparut cu jumatate de an inaintea lui iphone 7 dar ce conteaza, apple da ora exacta:))))

 • Srb Srb

  ideea este ca ei dau tonul nu ca au facut ceva total nou..nu prea mai poti face ceva total nou fara sa faci referire la ceva…Ideea este urmatoarea…oricine face ceva, industria nu explodeaza in acel ceva…dar daca intra Apple….BOOOM

 • Marius

  Are prietena mea si au copiat foarte multe aspecte din IOS incepand cu gesturi de cautare, foldere, animatii. Tu ai vazut in viata ta un iphone? Ca sa iti intorc intrebarea :))

 • Vasile Popa

  Vorbiți ca și cum ați fi plătiți de Apple să apărați cu orice preț, oricât de penibili ați părea, iPhoanele.
  Dacă Huawei copiază prost, spuneți-mi și mie Mate 10 Pro după ce model de iPhone e copiat, și dacă e copiat prost cum de face pozele cele mai bune și umileste iPhone 8 si X în performanțe? (gasiti inclusiv pe acest site articole in care se confirmă ce am zis).
  Acum deja voi știți că nu o sa fie bune P11 și P20… pentru că au 3 camere… 😂
  Sunteți penibili, măcar nu vă mai băgați unghia in gât pe față… fiți mai discreți… ignorați Huawei, oricum cine le cumpără nu citesc și dacă citesc nu dau doi bani pe parerile voastre de “experți”.

 • mannt

  Eu de vreo 6 ani folosesc doar iPhone dar sincer vasile cam are dreptate . Sunt unii prea exagerati , parca le plateste  ratele la telefon :)) se stiu ei