Instagram Anunta o Functie Asteptata de Multi Utilizatori

Instagram a confirmat astazi ca va lansa o functie importanta asteptata de foarte multa vreme de catre un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga.

Instagram repostare sharing

Instagram a confirmat astazi ca testeaza o noua functie pe care foarte multi dintre utilizatorii retelei o asteapta de ceva vreme, mai exact posibilitatea de a reposta postarile altora. Instagram numeste functia resharing, desi utilizatorii i-au stabilit denumire regram in trecut, insa dupa multe zvonuri privind implementarea, iata ca acum avem si confirmarea oficiala.

Instagram urmeaza sa le permita utilizatorilor sa republice postarile altora in story-urile pe care le publica zilnic pentru proprii urmaritori, iar mai jos puteti vedea cum arata. Practic, utilizatorii care fac stories vor vedea in curand un buton Add post to your story care va fi vizibil atunci cand publica un story, prin el putand fi adaugate postarile altora la story-urile lor.

instagram resharing story postari

Instagram nu va permite republicarea chiar oricaror postari, deoarece utilizatorii vor avea posibilitatea de a impiedica acest lucru printr-o noua optiune disponibila in Settings > Story Settings. Dupa debifarea acestei optiuni, nimeni nu va mai putea sa foloseasca vreo postare de-a voastra intr-un story propriu, asa ca va asigurati ca aveti continutul protejat.

Postarile care pot fi totusi partajate vor putea avea dimensiunile modificate de catre cei care le reposteaza, insa vor putea fi deasemenea rotite si vor putea fi modificate in alte cateva moduri. Instagram vrea sa le ofere utilizatorilor noi motive de a publica mai multe stories prin retea, iar functionalitatea va fi cu siguranta apreciata de multa lume dupa lansarea la nivel global.