HomePod: Clientii s-au Lasat Convinsi cu Greu

HomePod clienti convinsi greu

HomePod va fi lansata maine de catre compania Apple, insa stocul initial de produse s-a epuizat abia incepand de ieri, cand boxele au inceput sa nu mai fie disponibile cu livrare maine. HomePod a fost pusa pentru precomanda inca de saptamana trecuta de catre compania Apple, insa comenzile initiale au fost atat de reduse incat chiar si la aproape o saptamana ea putea fi cumparata cu livrare in ziua lansarii.

Abia dupa aparitia primelor review-uri pentru HomePod au inceput sa fie comandate boxele inteligente in numar mai mare, astfel ca acum nu pre amai pot fi gasite cu livrare maine in orice tara. Acesta este un semn ca multi dintre clientii care se gandeau sa cumpere HomePod au asteptat dupa aparitia primelor review-uri inainte de a face achizitia.

HomePod poate fi cumparata acum din SUA, Australia sau Marea Britanie, cu livrare incepand din data de 12 februarie, deci la 3 zile dupa lansarea oficiala a boxei inteligente. Avand in vedere ca HomePod este un produs nou pentru compania Apple, este normal ca unii dintre clienti sa nu-l cumpere cu ochii inchisi, mai ales ca spre deosebire de alte boxe inteligente nu e chiar atat de ieftin.

HomePod a fost laudata in primele review-uri pentru calitatea audio pe care o ofera pentru redarea de muzica, Apple avand foarte mare grija sa ofere o experienta foarte buna. HomePod nu a fost laudata si pentru asistentul personal Siri pe care il ofera, acesta fiind criticat din cauza functionalitatii limitate pe care o are pentru HomePod.