Samsung Galaxy S9: Functia SECRETA Dezvaluita

Samsung Galaxy S9 are o functie secreta dezvaluita astazi de catre surse apropiate companiei coreene, ea urmand a aduce o experienta noua de utilizare.

Samsung Galaxy S9 functia secreta

Samsung Galaxy S9 are una dintre noile functii secrete dezvaluite astazi, compania coreeana pregatind pentru clientii sai cateva schimbari foarte importante anul acesta, asa cum este si normal, de altfel. Samsung Galaxy S9 a avut unele functii majore anuntate acum mai bine de o saptamana, iar Samsung a confirmat, in mare, ceea ce va oferi important pentru clientii sai, asa ca astazi vorbim despre una care va fi folosita de multa lume.

Samsung Galaxy S9 va avea o noua functie slow-motion pentru inregistrarea de clipuri video folosind noile camere, aceasta oferind posibilitatea de a face filme la 480 de cadre pe secunda cu telefoanele. Samsung Galaxy S9 va avea un mod standard de inregistrare a clipurilor video folosind slow-motion, ele fiind facute simplu la 480 de cadre pe secunda, insa acesta va fi doar unul dintre modurile de lucru oferite de catre aplicatia Camera.

Samsung Galaxy S9 va permite inclusiv inregistrarea de clipuri video slow-motion doar cand un anumit obiect, sau o anumita persoana intra in cadrul camerei, functia fiind similara cu una oferita pentru selfie-uri. In aceeasi idee, Samsung Galaxy S9 va avea posibilitatea de a face inregistrari video slow-motion atunci cand filmam clipuri video normale, aaceasta functie permitand inregistrarea de momente importante cand filmam obisnuit.

Samsung Galaxy S9 – functia secreta care a fost dezvaluita

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata dezvaluita rezolutia la care urmeaza sa faca aceste inregistrari slow-motion, insa cel mai probabil vorbom despre rezolutie 1080p si 720p la numar de cadre difrite. Samsung Galaxy S9 va inregistra, cel mai probabil, filme cu 480 de cadre pe secunda la rezolutie 1080p si cu 960 de cadre pe secunda la rezolutie 720p, dar deocamdata acestea sunt extrapolari din specificatiile camerelor telefoanelor.

“First, the feature will have two methods of capture. There will be the regular method where you tap the shutter button to start recording the moment you want to capture in slow motion. In the other method, the user would be required to tap the record button, but the camera will only record slow-motion video when something moves in the frame. On the Xperia XZ, the camera records regular videos at 30 fps and speeds it up to 960 fps when the user taps the slow-motion button, and Samsung’s implementation seems to be quite similar.”

Samsung Galaxy S9 va avea noi camere implementate de catre Samsung, ele avand deschidere variabila si ar urma sa fie cele mai avansate camere implementate vreodata intr-un telefon mobil de catre vreun producator. Ele ar trebui sa le permita utilizatorilor Samsung Galaxy S9 sa faca poze grozave in orice fel de conditii, coreenii uimind in fiecare an cu senzorii de imagine si calitatea foarte buna a pozelor oferite.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie, la 19:00, ora Romaniei, de catre compania coreeana intr-o conferinta organizata inaintea Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 vor incepe pe data de 2 martie, in timp ce lansarea urmeaza sa aiba loc pe data de 9 sau 16 martie, ea putand fi totusi facuta diferentiat in tarile unde trebuie sa ajunga telefoanele mobile.

27 COMENTARII

  1. Alzheimer , te-ai trezit si ai inceput trolling-ul , sau nici nu ai dormit azi noapte de grija Samsung ?
    Vezi ca ai uitat sa-ti dai plus.

  2. Samsung copiaza mereu, calatores in timp sa vada ce vor face cei de la apple si fac inaintea lor:)))), asta e ca aia cu oul si gaina

  3. Nu as folosi retina scan pt o perioada decat daca as avea 70 ani
    Dauneaza ochilor si nu merge in soare
    Deci o mizerie si mai tre sa stai si direct cu fata

  4. samnsung a impresionat si cu camera lu S7 prima cu dual pixel autofocus si f 1.7 si asta s-a vazut din plin in poze foarte reusite, inclusiv in lumina slaba, respectiv focalizare super rapida la care Apple inca viseaza. Pixel a venit dupa S7 ca si lansare, deci au avut timp de imbunatatiri.

  5. Sunt perfect de accord cu tine.Srb nu are altceva mai bun de facut cu viata lui decat sa comenteze aiurea.Detin un s8+ si abia astept sa apara s9 si s9+