Samsung Galaxy S9: OFICIAL, ORA Prezentarii

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial anuntata data prezentarii chiar de catre compania Samsung, evenimentul fiind organizat in Barcelona la Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S9 ORA Prezentarii

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial anuntata ora la care va avea loc prezentarea din data de 25 februarie, compania coreeana confirmand deja ca in cadrul Mobile World Congress 2018 vom vedea noul telefon mobil. Compania coreeana a trimis acum mai bine de o saptamana invitatiile pentru evenimentul de presa in cadrul caruia va prezenta Samsung Galaxy S9 pentru lumea intreaga, iar acum aflam si ora cand va avea loc.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania coreeana in Barcelona in ziua de 25 februarie la 19:00, ora Romaniei, evenimentul fiind organizat inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa efectiv. Huawei si Nokia vor avea evenimente inaintea celui pentru Samsung Galaxy S9 si vor prezenta, cel mai probabil, noi modele de smartphone-uri inaintea coreenilor, dar e greu de crezut ca ele vor atrage atentia multor persoane.

Samsung Galaxy S9 va avea anuntate in aceasta zi toate schimbarile importante pe care compania coreeana intentioneaza sa le ofere pentr fanii care asteapta telefonul Android de cateva luni bune. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 nu va avea foarte multe noutati importante oferite de catre compania coreeana, insa chiar si asa, vor exista destui clienti dornici sa plateasca pretul mare care va fi anuntat de catre partenerii celor de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 – ora prezentarii a fost anuntata oficial

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa coste cu 100 de euro mai mult decat modelul anterior, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru versiunea Plus, iar aceasta este o crestere importanta pentru clienti. Practic, pretul Samsung Galaxy S9 incepe de la valoarea de 900 de euro in Europa, in timp ce modelul Plus va avea un pret de pornire de 1000 de euro, deci vor exista cu siguranta foarte multe critici in ceea ce priveste aceasta strategie a Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie la ora 19:00 in Barcelona, insa precomenzile pentru telefon urmeaza sa inceapa abia pe data de 2 martie, conform celor mai recente zvonuri. Lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc mai tarziu de atat, compania coreeana intentionand sa aduca produsul pe piata pe 16 martie, cel putin in Europa, insa data de 9 martie a fost deasemenea zvonita, deci e posibil sa fie valabila pentru unele tari.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie mai ieftin decat iPhone X si mai scump decat iPhone 8, insa cu functii care sa nu ofere un avantaj major nici macar in comparatie cu seria anterioara oferita de catre coreeni. In aceste conditii, va fi interesant de vazut ce fel de evolutie va avea pe piata Samsung Galaxy S9 din moment ce pretul de vanzare pe care Samsung vrea sa il impuna este unul atat de mare, din pacate pentru fani.

15 COMENTARII

  1. Omule,tu intelegi ca s8 a fost printre cele mai vandute telefoane din 2017 din 2018 .S9 va fii la fel deoarece fanii samsung isi cumpara fiecare telefon nou lansat nu ca cei apple raman la iphone 6 si 7

  2. omule tu intelegi ca eu vorbeam de S7 vs s8 vs s9???

    Deci ca vanzari S7 >S8>S9
    iar deja in 2017 profitul din vazarile oled pt apple a fost mai mare ca cel perceput din S8+S8Plus+Note8

    Fanii samsung nu isi cumpara fiecare telefon…avem si exemple..este cea mai slaba remarca..din moment ce S8 a avut vanzari mai slabe ca S7…statistic asta arata…CA FANII SAMSUNG NU CUMPARA ULTIMUL MODEL…avem georgica cu S7 deci 3 ani vechime…viorica cu note 5…iarasi…deci samsonistii nu au bani sa arunce pe aceeasi ciorba

  3. “Telefonul companiei, Galaxy S8, este cel mai vândut aparat din lume, cu 10,2 milioane de unități livrate la nivel global în cel de-al doilea trimestru al anului.”
    Informeazate si tu inainte sa spui ceva.Acestea sunt statistici globale.