WhatsApp: Doua NOI Functii Secrete Anuntate

WhatsApp are doua noi functii secrete dezvaluite astazi, ele urmand a schimba in totalitate experienta de utilizare a platformei pe unele dispozitive electronice.

WhatsApp Doua Functii Secrete

WhatsApp are doua noi functii foarte importante dezvaluite zilele acestea, ele aratand cat de multa grija este acordata de catre compania americana pentru implementarea de functii noi pentru utilizatorii sai. WhatsApp va avea in primul rand o noua aplicatie disponibila pentru iPad, v-am spus asta deja, insa astazi aflam si ca ea urmeaza sa ofere posibilitatea de a efectua apeluri voce direct de pe tabletele celor de la Apple, sau cele Android.

WhatsApp pentru iPad va incarca intr-o interfata speciala WhatsApp Web, adica website-ul care permite folosirea de pe calculatoare a platformei companiei americane, deci nu vorbim despre o realizare extraordinara. In ciuda acestui lucru, WhatsApp pentru iPad va permite folosirea platformei intr-o maniera care ofera o experienta mult mai buna, iar integrarea suportului pentru apeluri voce va fi un mare plus pentru utilizatorii din lumea intreaga.

“In according to our recent discoveries, WhatsApp is currently working to implement voice calls in the new upcoming iPad app, that we remember it will be necessary to have your iPhone connected to the Internet, seen that it will work like WhatsApp Web, but with a redesigned interface.”

WhatsApp cu suport pentru apeluri voce direct de pe tablete va aduce acelasi lucru inclusiv in WhatsApp Web, cel putin teoretic, deoarece altfel n-ar avea logica functionalitatea oferita pe iPad. Nu se stie in ce maniera va fi oferita posibilitatea de a efectua apeluri voce prin WhatsApp de pe calculatoare, sau daca va exista o limitare impusa de catre compania americana, insa functia va fi cu siguranta apreciata de catre foarte multa lume.

WhatsApp aduce apelurile voce pe iPad si transferurile de bani pe telefoane

WhatsApp urmeaza deasemenea sa permita efectuarea de transferuri de bani intre utilizatori, compania confirmand in mod oficial faptul ca utilizatorii din India au in premiera acces la acest nou sistem. Facebook a testat efectuarea de tranferuri de bani intre utilizatori prin intermediul Facebook Messenger, insa iata ca si WhatsApp este o platforma de interes pentru americani, asa ca suportul va fi adus inclusiv aici in viitor.

WhatsApp transfer bani

WhatsApp are deja un meniu special pentru utilizatorii indieni care permite efectuarea de transferuri de bani, numarul celor care pot face acest lucru fiind destul de redus in momentul de fata, dar suportul va fi extins. WhatsApp permite transferurile de bani intre utilizatori doar pentru cei care au numerele de telefon verificate si in baza inregistrarii cardului prin intermediul bancii emitente, deci procesul in sine nu va fi unul chiar atat de simplu.

WhatsApp ataca Apple Pay, Paypal, Android Pay si cam orice fel de sistem similar, iar asta multumita celor peste 1.4 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume in momentul de fata, chiar daca testul este facut pe un numar mic dintre ei. WhatsApp are aceste doua noi functii integrate in momentul de fata in aplicatie, ele sunt testate de catre unii dintre utilizatori, iar suportul la nivel global va fi oferit in curand.