Google Maps: Noi Functii SECRETE Dezvaluite

Google Maps are doua noi functii secrete dezvaluite astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc aplicatia pe propriile smartphone-uri zilnic.

google maps functii secrete

Google Maps are doua noi functii secrete dezvaluite in baza analizarii uneia dintre cele mai recente versiuni beta a aplicatiei care este oferita de catre compania Google pentru utilizatorii de smartphone-uri Android. Prima dintre ele le-a aparut utilizatorilor chiar zilele acestea si le permite sa faca o captura de ecran in interfata unde sunt disponibile informatii cu privire la un anumit punct de interes, butonul inlocuindu-l pe cel pentru partajarea locatiei.

Google Maps capturi ecran

Google Maps nu avea pana acum butoane care sa permita inregistrarea de capturi de ecrane, asa ca introducerea unuia care sa faca asta este ceva surprinzator, aparent fara vreo explicatie clara. Totusi, acum utilizatorii vor avea posibilitatea de a partaja o imagine a locatiei pe care o vizualizeaza in Google Maps in loc sa partajeze direct informatii de geolocalizare, deci ramane de vazut cam cata lume va considera aceasta functie utila dupa extinderea disponibilitatii ei.

Google Maps – doua noi functii secrete dezvaluite astazi

Google Maps are deasemenea in testare o noua functie care va permite partajarea de informatii cu privire la nivelul de energie pe care bateria telefonului utilizatorului o are in momentul partajarii locatiei. Aceasta este o functie care nu mai exista in vreo alta aplicatie de acest gen, deci Google Maps va fi prima care o va oferi si vor fi cu siguranta foarte multi tuilizatori care vor fi bucurosi sa afle daca persoana pe care o asteapta mai are baterie pentru telefon, sau nu.

“<string name=”BATTERY_LEVEL_KNOWN_AND_CHARGING_ACCESSIBILITY_TEXT”>%s\’s battery level is between %s%% and %s%% and is charging.</string>
<string name=”BATTERY_LEVEL_KNOWN_AND_NOT_CHARGING_ACCESSIBILITY_TEXT”>%s\’s battery level is between %s%% and %s%% and is not charging.</string>
<string name=”BATTERY_LEVEL_UNKNOWN_ACCESSIBILITY_TEXT”>%s\’s battery level is unknown</string>”

Google Maps, in versiunea beta a aplicatiei pentru Android, nu are deocamdata implementata in mod 100% corect aceasta functionalitate, codul sursa fiind in aplicatie, dar informatiile despre baterie nu sunt deocamdata preluate. Daca aceasta functie va fi implementata in versiunea pentru Android a Google Maps, atunci e foarte posibil sa o avem disponibila inclusiv pentru iPhone, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru functia de inregistrare a capturilor de ecran.