WhatsApp: 2 Functii NOI LANSATE Astazi

WhatsApp are doua noi functii pentru utilizatori disponibile incepand de astazi, compania americana lansandu-le in mod oficial in cursul noptii trecute.

whatsapp 2 functii noi

WhatsApp are doua functii noi incepand de astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania din spatele aplicatiei implementandu-le in mod oficial dupa cateva luni de testare in versiune beta. Vorbim despre doua functii noi care sunt disponibile pentru utilizatorii iPhone in momentul de fata, o actualizare pentru aplicatia disponibila in AppStore fiind oferita de catre compania WhatsApp chiar din cursul noptii trecute.

WhatsApp ofera in prima functie posibilitatea de a face foarte rapid trecerea dintre apelurile voce si cele video in momentul in care purtam conversatii cu persoanele care fac parte din lista noastra de prieteni. Conform celor de la WhatsApp, pentru a face rapid trecerea dintre un apel video si un apel voce este suficient sa apasam butonul video in timpul unui apel, iar aplicatia va sti ca trebuie sa faca imediat trecerea intre aceste doua moduri de a interactiona cu prietenii.

“You can now easily switch between voice and video calls. Just tap the video button while you’re on a call.”

WhatsApp are doua noi functii disponibile de astazi pe iPhone

WhatsApp are deasemenea disponibil incepand de astazi un nou buton @ in interfata in care purtam conversatii in grup cu prietenii nostri, el fiind dedicat mentiunilor facute pentru noi in respectivele discutii. Conform companiei WhatsApp, apasare acestui buton va afisa in interfata de chat orice fel de mesaje in care am fost mentionati de catre prietenii nostri, astfel ca vom putea descoperi foarte rapid orice fel de mesaje pe care nu am avut ocazia de a le citi.

“You’ll now see the ‘@’ button in group chats. Tap on it to quickly scroll to unread messages where you were replied to or mentioned.”

WhatsApp a testat aceste functii timp de cateva luni de zile inainte de a le oferi pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, iar acest lucru vi l-am spus inclusiv prin unele articole pe care le-am publicat aici de-a lungul timpului. Avand in vedere ca functiile sunt implementate direct in aplicatia WhatsApp prin aceasta actualizare, imediat dupa instalarea sa, ar trebui sa le vedeti disponibile atunci cand faceti apeluri voce/video, sau cand participati la conversatii in grup.