Asa ar fi Aratat Siri daca ar fi fost Lansat in Anii ’80

siri anii 80

Nu stiu cati dintre fanii companiei Apple si-ar fi dorit vreodata sa vada cum ar fi aratat asistentul personal Siri daca ar fi fost lansat in anii ’80, insa cineva s-a gandit sa faca asta. Vorbim despre o prezentare destul de complexa care ne arata cum ar fi putut lansa compania Apple un Siri al anilor ’80 pentru calculataorele pe care le vindea in acel moment.

Desigur ca atunci nimeni nu se gandea ca un smartphone va putea oferi vreodata o functionalitate de acest gen, dar iata ca si povestile din filme se transforma in realitate. Voi ce parere aveti despre aceasta idee ?

Articolul precedentFlanco: Shopping Night cu Reduceri MARI la Telefoane
Articolul următorApple si-a Reales Consiliul Director astazi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.