Prima Pagina Apple Apple si-a Reales Consiliul Director astazi

Apple si-a Reales Consiliul Director astazi

Apple reales consiliu director

Apple a organizat in aceasta seara intalnirea anuala a actionarilor, aceasta avand loc in Apple Park, noul campus din Cupertino pe care compania inca se chinuie sa il deschida. O parte dintre actionarii companiei Apple au participat la eveniment pentru a vota consiliul director, plus alte cateva propuneri pentru ordinea de zi, cel activ pana astazi fiind reales.

Practic, nimic nu s-a schimbat in consiliul director al companiei Apple, semn ca majoritatea actionarilor sunt increzatori in directia pe care vrea sa mearga Tim Cook in continuare. Planurile presedintelui Apple pentru viitor implica lansarea multor produse noi si extinderea activitatii companiei Apple pentru a produce si mai multi bani pentru actionari.

Actionarii prezenti la eveniment au respuns propunerea de a crea o comisie pentru drepturile omului in cadrul Apple, dar si una care reducea numarul de actiuni necesare pentru a propune noi directori pentru consiliu. Acestea au fost doua dintre cele 6 propuneri de pe ordinea de zi, deci in viitor directorii nu vor fi propusi altfel decat pana acum.

“Apple shareholders overwhelmingly approved management proposals and rejected shareholder proposals that the board opposed at its annual meeting, the first held on the company’s new campus. As in recent years, the vote signals that Apple shareholders giving a vote of confidence to CEO Tim Cook and Apple’s overall strategy.”

Pentru realegerea consiliului director au votat 95% dintre cei prezenti cu drept de vot, deci vorbim despre o majoritate covarsitoare care inca are incredere in Tim Cook. Realitatea este ca nici nu poti gandi altfel cand compania a generat venituri de peste 200 de miliarde de dolari in 2017 si profit de alte cateva zeci de miliarde, cu cresteri estimate in 2018.

 • sudteamromania

  Cum sa schimbi ceva cand ești numărul unu…

 • Dabija

  Superb :))))

 • ionion

  Apple mai are actionari ? Am crezut ca si-au rascumparat toate actiunile , dupa cum le-au tot umflat valoarea.

 • Srb Srb

  Sa invete si samsonistii ceva din asta

 • Stl stl

  Srb am crezut ca teau ales pe tine ca rector

 • ionion

  Scuze , am uitat ca ai avut si tu un sfert de actiune, odata pe vremuri .

 • Stl stl

  Unde e no1?la ce e no1..cand?cok asta a stricat iphonu de tot

 • ionion

  “Apple shareholders overwhelmingly approved management proposals”
  Suna ca pe vremea lui nea Nicu , cand era reales la al cinspelea congres.
  Srb, tu nu erai nascut atunci , nu ai de unde sa stii !

 • Srb Srb

  macar eu am avut actiuni si am facut bani cu ele….tu tragi de o paine

 • Srb Srb

  da eu nu sunt batran ca tine…si ma bucur..

 • Viorel Predatorul

  El e deja “rect” la cum comentează

 • Viorel Predatorul

  Am auzit că pentru a-și cumpăra sfertul ăla de acțiune, Srb a lucrat non-stop timp de 8 zile, pe trei străzi la Universitate, gestionând 7 lădițe de bere din “plastic ordinar”