Apple Music: Reduceri pentru Elevii si Studentii din Romania

Apple Music are acum un abonament special pentru elevi si studenti inclusiv in Romania, acesta aducand un pret lunar mai mic pentru clientii Apple.

apple music abonament elevi studenti romania

Apple Music are incepand de zilele trecute abonament special disponibil pentru elevii si studentii din Romania, compania Apple implementandu-l fara sa anunte acest lucru public in vreun fel. Apple a extins recent aceste tipuri de abonamente in inca 79 de tari de pe glob, iar altele 3 le vor avea disponibile incepand cu data de 26 februarie pentru elevi si studenti.

Apple a lansat aceste abonamente speciale pentru elevi si studenti astfel incat acestia sa poata experimenta Apple Music la un pret injumatatit fata de abonamentele individuale. In Romania pretul unui abonament pentru studenti ar trebui sa fie de 2.49 euro, adica jumatate din valoarea celui pentru un abonament individual, dar nu oricine le va putea activa.

Compania Apple le va cere elevilor si studentilor sa dovedeasca, cel mai probabil faptul ca indeplinesc aceasta calitate, insa informatii suplimentare vor fi disponibile la activare. Multumtia acestor abonamente, Apple Music devine extrem de ieftin pentru elevi si studenti, iar asta ar putea creste si mai mult baza de utilizatori ai serviciului la nivel global.

apple music abonament elevi studenti

Apple a asteptat destul de mult inainte de a extinde aceste abonamente ale Apple Music dincolo de SUA, Marea Britanie, Germania si alte cateva tari, dar e bine ca o face. In momentul de fata puteti activa aceste abonamente speciale si in Romania, dar daca aveti unul individual, va trebui sa il anulati la sfarsitul perioadei de validitate pentru a va bucura de cel nou.