Apple Explica de ce Boxele HomePod Pateaza Mobila Clientilor

Apple a oferit o explicatie clara cu privire la problema HomePod din cauza careia raman pete pe obiectele de mobilier pe care este plasata boxa inteligenta pentru folosire.

apple explica homepod pete mobila

Aseara v-am spus ca boxa inteligenta HomePod a companiei Apple are o problema, mai exact pateaza mobila clientilor cu inele de culoare alba care nu se sterg atat de usor. Apple a recunoscut ca acesta este un efect al utilizarii boxei, iar in urma unui raspuns sec, a oferit o noua declaratie de presa in care ofera o explicatie mai complexa pentru aceasta problema.

Apple spune ca nu este neobisnuit ca o boxa care are are un sistem de amortizare pentru vibratii sa lase urme usoare pe unele suprafete din lemn, asa cum se intampla cu cercurile albe ale HomePod. Apple stia despre aceasta problema inainte de a lansa boxa inteligenta HomePod, insa desigur ca nu a facut publice informatii cu privire la asta, clientii trebuind sa fie informati in prealabil.

Apple spune ca acele inele albe ar putea fi rezultatul frecarii dintre baza de silicon a HomePod si suprafata pe care sunt plasate, ele trebuind sa dispara la cateva zile de la mutarea boxei din acel loc. In caz contrar, Apple recomanda stegerea mobilei cu un material textil umed, sau uscat, ori cu substante de curatare recomandate de catre producatorul obiectului de mobilier.

„HomePod is designed for indoor use only. When using HomePod, make sure to place it on a solid surface. Place the power cord so that it won’t be walked on or pinched. It is not unusual for any speaker with a vibration-damping silicone base to leave mild marks when placed on some wooden surfaces. The marks can be caused by oils diffusing between the silicone base and the table surface, and will often go away after several days when the speaker is removed from the wooden surface. If not, wiping the surface gently with a soft damp or dry cloth may remove the marks. If marks persist, clean the surface with the furniture manufacturer’s recommended cleaning process. If you’re concerned about this, we recommend placing your HomePod on a different surface.”

HomePod nu este singurul produs electric la care vedem probleme de acest gen, insa in functie de durata plasarii pe suprafata din lemn, petele pot fi sterse complet, sau partial. In aceasta idee, daca va cumparati o boxa HomePod, trebuie sa fiti constienti de faptul ca suprafata pe care plasati produsul ar putea fi patata de baza de silicon a produsului Apple.

Homepod patat masa