Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Poza Facuta cu Noua Camera

Samsung Galaxy S9 are prezentata in exclusivitate o prima poza facuta cu noua camera pe care compania coreeana a pregatit-o pentru utilizatori, ea demonstrandu-si performantele pe deplin.

Samsung Galaxy S9 poza noua camera

Samsung Galaxy S9 are prezentata in premiera o prima imagine facuta cu noua camera a telefonului mobil, ea fiind comparata cu una realizata folosind predecesorul sau, pentru a vedea cam care este diferenta. Samsung Galaxy S9 va avea un camera una dintre cele mai mari schimbari facute de catre compania coreeana anul acesta, asa ca va fi interesant daca si alte demonstratii vor prezenta un rezultat similar pentru imbunatatirile anuntate.

Samsung Galaxy S9 are prezentata in imaginea de mai jos o prima poza facuta folosind noua camera pregatita de catre compania americana, ea fiind comparata cu una realizata folosind Samsung Galaxy S8. “De la o posta” se vede foarte clar faptul ca poza din partea dreapta, facuta folosind noua camera a Samsung Galaxy S9, este mai buna decat cea facuta cu predecesorul sau, diferenta dintre ele fiind una foarte mare, iar asta e un lucru bun.

Samsung Galaxy S9 poza camera S8

Samsung Galaxy S9 are aceasta poza prezentata dintr-o sursa de mare credibilitate, care in trecut a furnizat informatii valide cu privire la produse Samsung care inca n-au fost lansate pe pietele globale. In aceasta idee, sansa ca poza sa fie facuta intr-adevar cu noua camera a Samsung Galaxy S9 este foarte mare, asa ca avem acum o prima dovada a imbunatatirii majore pe care compania coreeana o va oferi pentru utilizatori in aceasta primavara.

Samsung Galaxy S9 – prima poza facuta cu noua camera

Samsung Galaxy S9 pare sa fi facut poza de mai sus cu functia HDR activa si Samsung Galaxy S8 fara ea activa, iar asa s-ar explica diferenta intre culori, daca ipoteza unora dintre ceic are au vazut poza ar fi reala. Pe de alta parte, se observa o diferenta majora in ceea ce priveste detaliile vizibile in poze, cea facuta cu Samsung Galaxy S9 oferind mult mai multe decat cea realizata cu Samsung Galaxy S8, asa ca ramane sa vedem daca diferenta se va vedea si in realitate.

Samsung Galaxy S9 are incepand de ieri promovata noua camera, semn ca ea va sta la centrul schimbarilor anuntate anul acesta, Samsung confirmand imbunatatirile pentru functia slow-motion, dar si pentru inregistrarea de poze mai bune noaptea. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera cu deschidere variabila oferita de catre compania coreeana, acestea fiind de f/1.5 si f/2.5, deci pozele ar trebui sa fie, intr-adevar, grozave.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania coreeana in cadrul unui eveniment ce va avea loc inaintea Mobile World Congress, pe 25 februarie incepand cu ora 19:00. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea telefonului mobil ar trebui sa aiba loc pe 9 sau 16 martie, cel mai probabil in tari diferite.

22 COMENTARII

  1. Ai dreptate andrews dar nu toti au capaciatea de a observa acest lucru , este foarte greu sa recunosti , mereu am fost invidios pe samsung pt claritatea si coloristica ecranului si a pozelor dar am avut curajul sa recunosc asta , altii nu au aceasta capacitate

  2. Suntem fani apple dar pe bune sa ne aducem aminte de iphone 6s si s7 edge claritate imagine o gramada de plusuri , trebuie sa avem puterea sa recunoastem cand este ceva mai bun , pe aici sunt oameni care musca din paine si zic mama ce buna este aceasta friptura .

  3. Poza din dreapta este oribila prea mult alb parca e arsa. Cea din stânga arată mult mai bine părerea mea. Nu cred că poza este făcută cu s9

  4. Eu comentez în ultima vreme negativ la adresa lui Apple pentru ca merita. ÎNSĂ ceea ce e de recunoscut, e de recunoscut. Pozele pe Apple sunt mai ok, se procesează mai repede

  5. asta deoarece intr-un alt articol d epe alt site aceasi poza facuta S9 era in drepata, aici defapt acea poza facuta de S9 e in stanga, autorul articolului gresind stanga/dreapta.

  6. asta deoarece intr-un alt articol d epe alt site aceasi poza facuta S9
    era in drepata, aici defapt acea poza facuta de S9 e in stanga, autorul
    articolului gresind stanga/dreapta..

  7. asta deoarece intr-un alt articol d epe alt site aceasi poza facuta S9
    era in drepata, aici defapt acea poza facuta de S9 e in stanga, autorul
    articolului gresind stanga/dreapta…

  8. asta deoarece intr-un alt articol d epe alt site aceasi poza facuta S9
    era in drepata, aici defapt acea poza facuta de S9 e in stanga, autorul
    articolului gresind stanga/dreapta!

  9. Și eu cred ca cea din stânga e făcută cu S9-le,cel din dreapta e blown away absolut toate detaliile,e arsa rău,cerul,etajele,absolut tot. Mi-e greu sa cred ca e făcută și cu un S8,dacă da,atunci e nasol.