HomePod Distruge Mobila Utilizatorilor

HomePod are o noua problema care genereaza posibile distrugeri ale mobilei utilizatorilor, compania Apple recunoscand problema reclamata de catre clienti.

homepod distruge mobila

HomePod a fost lansata vineri de catre compania Apple, insa se pare ca are deja o problema majora pentru utilizatorii care au cumparat-o si o folosesc in propria casa. Se pare ca plasarea HomePod pe obiecte de mobila din lemn se trezesc cu o serie de cercuri in locul in care boxa inteligenta este plasata, suparafata parand sa fie decolorata.

Compania Apple a confirmat faptul ca boxele HomePod pot produce inele albe pe suprafatele de lemn pe care sunt plasate, lucru destul de interesant. Cei de la Apple sustin ca utilizatorii pot rezolva problema prin schimbarea pozitiei HomPod si prin stergerea respectivelor inele conform instructiunilor pe care le ofera producatorii obiectelor de mobilier.

HomePod distruge mobila

Nimeni nu stie deocamdata ce anume e la baza acestei probleme, insa este 100% clar ca boxele HomePod decoloreaza suprafetele de lemn pe care sunt plasate. Compania Apple nu recomanda plasarea HomePod pe o suprafata moale, deci pe suprafete din material textil, iar daca se face asta, e posibil ca decolorarea sa fie chiar mai grava decat pe lemn.

Ca sa fiu complet sincer, este de neinteles cum o boxa poate genera asemenea probleme pe suprafetele de lemn, si cum produsele concurente nu fac asta in timpul folosirii. Apple nu a spus daca problema va fi rezolvata in viitor, sau ce anume o cauzeaza, asa ca vorbim despre o noua problema ciudata, tipica pentru produsele celor de la Apple.

Homepod patat masa