Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Teasere Video cu Noile Functii

Samsung Galaxy S9 are prezentate in mod oficial unele dintre noile functii in trei teasere video care au fost publicate chiar de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9 Teasere Video Functii

Samsung Galaxy S9 are astazi publicate chiar de catre compania coreeana primele teasere video care prezinta noile functii ce vor fi disponibile in telefonul care va fi lansat aproape de jumatatea lunii martie. Vorbim despre trei teasere video publicate in cursul noptii trecute de catre compania Samsung pentru cei care asteapta lansarea Samsung Galaxy S9, ele confirmand trei functii despre care am auzit in diverse zvonuri pana acum.

Samsung Galaxy S9 are confirmata in teaserul video de mai jos una dintre noile functii importante pentru camera, mai exact capacitatea de a inregistra clipuri vide slow-motion pentru utilizatori. Conform zvonurile aparute pana acum, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a inregistra clipuri video slow-motion la maxim 480 de cadre pe secunda la rezolutie 1080p, sau 960 de cadre pe secunda la rezolutie 720p.

https://www.youtube.com/watch?v=JRncyWWBbQY

Samsung Galaxy S9 are in al doilea clip video prezentata o alta schimbare majora care urmeaza sa fie implementata pentru noua sa camera, mai exact, capacitatea de a inregistra poze bune in conditii de luminozitate scazuta. Stim deja ca fiecare producator de telefoane mobile imbunatateste aceasta functionalitate a camerei, insa pentru Samsung Galaxy S9 vorbim despre ceva special oferit incepand de anul acesta.

https://www.youtube.com/watch?v=GFNwvbgJUlE

Samsung Galaxy S9 – oficial, primele teasere video cu noile functii ale camerei

Samsung Galaxy S9 va avea implementata o camera cu deschidere variabia de f/1.5 si f/2.5, iar aceasta va imbunatati susbtantial capacitatea telefonului de a face poze chiar si cand lumina nu e suficient de buna. Samsung a implementat camere de acest gen in seria W2018, iar Samsung Galaxy S9 va fi primul smartphone premium in care o asemenea camera va fi integrata, deci utilizatorii vor avea parte de o experienta foarte buna de a inregistra poze.

https://www.youtube.com/watch?v=GthDneoSuSI

Samsung Galaxy S9 are in ultimul teaser video prezentata si functia pe care o va copia de la iPhone X anul acesta, mai exact capacitatea de a oferi o functie Animoji similara celei oferite de catre telefonul Apple. Inca de ieri avem o confirmare a faptului ca Samsung Galaxy S9 va copia functia Animoji implementata in iPhone X, iar acum nu mai poate exista vreun dubiu cu privire la oferirea acestui sistem in telefoanele companiei coreene din 2018.

Samsung Galaxy S9 este programat pentru prezentare in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 25 februarie, la ora 19:00, in Barcelona, inaintea inceperii Mobile World Congress 2018. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 9, si/sau 16 martie, coreenii putand avea planuri diferite pentru lansarea telefoanelor proprii.

6 COMENTARII

  1. ce pariu ai castigat si cu cine?
    vezi ca trebuia specificat cu cine ai facut pariul si la ce articol va da x user primul comentariu ca sa fie legit