Apple Confirma Oficial Deschiderea Apple Park

apple deschidere apple park

Apple a confirmat in mod oficial deschiderea Apple Park in ursul zilelor trecute, cei din Cupertino schimband adresa principala a companiei pentru noua locatie din Cupertino. Schimbarea a fost facuta pe website ca o confirmare oficiala ca Apple Park gazduieste acum angajatii celor din Cupertino si ca mai multi se vor muta acolo in curand.

Compania Apple are acum adresa principala pe One Apple Park Way in loc de One Infinite Loop, visul lui Steve Jobs fiind indeplinit intr-un final cu deschiderea noii locatii. Apple a primit acum cateva saptamani autorizatiile necesare pentru a deschide unele sectiuni ale noului sau campus, el nefiind coupat in totalitate de catre angajatii celor din Cupertino.

Ianaurie 2018 a venit cu inceputul procesului de mutare al angajatilor companiei Apple catre noua locatie, cei din Cupertino, iar el va continua pana la sfarsitul acestui an. Cei din Cupertino intentioneaza sa deschida cat mai mult din Apple Park pentru angajati pana in 2019, insa ramane de vazut daca vor si putea, proiectul avand finalizarea amanata in repetate randuri.

Mutarea in Apple Park nu a fost facuta foarte simplu, unii angajati devenind victimele noului stil arhitectural adoptat de catre compania americana, insa acestea sunt probleme minore deocamdata.