Apple Park si Primele Victime printre Angajati

Apple Park Victime Angajati

Apple Park gazduieste o foarte mica aprte dintre angajatii companiei Apple, desi in mod oficial inca nu a fost deschis si nu au fost multati marea majoritate a acestora. In ciuda acestui lucru, se pare ca angajatii Apple Park care lucreaza in Apple Park au suferit deja de pe urma design-ului modern creat de catre Jony Ive pentru noul campus al companiei Apple.

Mai exact, se pare ca unii dintre angajatii celor de la Apple s-au lovit de geamurile care inlocuiesc usile si peretii in anumite zone, acestia necesitand ingrijiri medicale. Se pare ca taieturile unor angajati, cel putin in zona capului, au fost suficient de serioase incat au fost chemati paramedicii pentru a le ingriji, fara a fi necesara totusi spitalizarea vreunei persoane.

Deocamdata vorbim doar despre 2 angajati pentru care a fost necesara interventia paramedicilor, insa in total s-au inregistrat cel putin 7 incidente de acest gen, desi doar pentru acele 2 a fost necesara interventia medicilor de la serviciile de urgenta. Detalii clare cu privire la incidente nu exista, dar cel mai probabil oamenii nu au observat usile de sticla si s-au lovit de acestea, spargandu-le.

“The company famous for its innovative design experienced at least two incidents of men walking into glass and causing injuries serious enough to warrant calls for local emergency services in the early days of its new “spaceship” campus. Just heard that the first day Apple Park opened, seven people injured themselves by walking straight into the glass doors. And that’s just the people who reported it…as they felt physically hurt…”

Problema pentru apple sta acum in faptul ca incidentele de acest gen i-ar putea aduce autoritatile “pe cap”, deoarece Apple Park ar putea fi un loc prea periculos pentru angajati. Legislatia americana sustine ca angajatii nu trebuie sa lucreze in locuri periculoase, asa ca daca Apple nu rezolva aceasta problema a Apple Park, ar putea fi nevoita sa inchida anumite sectiuni.

10 COMENTARII

  1. Trebuie sa belesti ochii pe unde mergi, sa intri ca turmacul cu căpățâna in ușa e de ras, acum sa nu se mai facă uși de sticla ca uite ce se întâmpla cu turmacii. Am văzut oameni care se uita la lift ca dobitocii nu știau sa apese butonul de chemare