Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Lansarea in Romania

Samsung Galaxy S9 are data de lansare in Romania confirmata oficial de catre compania coreeana, ea facand anuntul in cursul zilei de ieri pentru toti romanii

13

Samsung Galaxy S9 lansare romania

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmata data de lansare in Romania, compania coreeana anuntand printr-o invitatie de presa data la care va prezenta noul telefon mobil in tara noastra. Conform acestei invitatii de presa, evenimentul pentru lansarea Samsung Galaxy S9 in Romania urmeaza sa aiba loc in data de 6 martie la Bucuresti, la 9 zile distanta de evenimentul de lansare care este programat pentru a avea loc in Barcelona.

Samsung Galaxy S9 va avea evenimentul de lansare pe data de 6 martie la Bucuresti, dar dupa cum am aflat din divrse zvonuri, precomenzile pentru noul telefon mobil vor incepe mai devreme de aceasta data. Conform acestora, Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie la nivel global, deci inclusiv in Romania, insa evenimentul de prezentare pentru smartphone va fi organizat mai tarziu, deci multi il vor comanda in baza a ceea ce au vazut la Barcelona.

Samsung Galaxy S9 avea zvonita ca posibile date de punere in vanzare zilele de 9 si 16 martie, iar cand au aparut aceste informatii v-am spus ca ele ar putea fi oferite in acest mod deoarece lansarea se va face diferit la nivel global. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 are confirmat evenimentul de prezentare pentru data de 6 martie in Romania, cred ca lansarea Samsung Galaxy S9 in Romania va fi pe 16 martie, la o saptamana distanta de alte tari.

Samsung Galaxy S9 – data de lansare in Romania anuntata oficial

Samsung Galaxy S9 este pus in vanzare in Romania mai tarziu decat in alte tari pentru ca asa isi organizeaza in general diversii producatori de smartphone-uri lansarile pentru propriile produse la nivel global. Anul trecut s-a intamplat acelasi lucru pentru lansarea modelului anterior, iar in cazul Samsung Galaxy S9 nu era greu de crezut ca se va intampla acelasi lucru, deci telefonul va ajunge la noi mai tarziu decat in alte tari.

Samsung Galaxy S9 va fi cel mai probabil vandut in Romania la preturi care depasesc 900 de euro pentru modelul standard, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus va fi vandut la preturi care depasesc 1000 de euro. Anul trecut modelul anterior a fost pus in vanzare la preturi care erau aproape de valoarea de 3700 de LEI, iar in cazul Samsung Galaxy S9 am putea vorbi despre preturi care incep de la 4000 – 4100 de LEI si ajung pana la 4600 de LEi.

Samsung Galaxy S9 va fi un telefon scump, iar asta pentru ca Samsung vrea sa “tina pasul” cu iPhone X si in ciuda schimbarilor minore pentru componente si design, pretul de vanzare va creste fara rezerve. Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat telefon mobil Android de pe planeta in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla la evenimentul din 25 februarie.