Apple Watch a Salvat Viata unei Femei si a Bebelusului sau

Apple Watch a ajutat o femeie sa-si salveze viata, impreuna cu cea a bebelusului sau, in urma unui accident auto foarte grav.

apple watch salvat viata femeie

Apple Watch a fost din nou utilizat pentru a salva viata unor persoane, de aceasta data o femeie si bebelusul sau fiind recunoscatoare pentru tehnologia creata de catre Apple. Vorbim despre o femeie din SUA care a fost implicata intr-un accident de masina, automobilul in care se afla ea si fiul sau, in varsta de doar 9 luni, fiind lovit de un sofer beat.

Femeia a folosit functia SOS a Apple Watch pentru a apela serviciul de urgenta 911 si a cere ajutorul acestora dupa ce telefonul iPhone a fost aruncat din masina in urma impactului. Femeia spune ca a fost inconstienta timp de aproxiamtiv un minut, insa dupa ce si-a revenit nu reusea sa puna mana pe telefonul iPhone pentru a apela autoritatile.

Apple Watch a salvat viata unei femei si a bebelusului sau

Functia SOS a Apple Watch este cea care i-a venit in ajutor femeii, desi n-o mai folosese vreodata pana in acel punct, ranile suferite in urma accidentului fiind destul de grave. Multumita Apple Watch si a posibilitatii de a face apeluri telefonice de pe el, femeia a reusit sa directioneze serviciile de urgenta catre locatia sa, iar asa ea si fiul sau au primit ingrijirile medicale de care aveau nevoie.

“The moment he hit us everything inside the car went airborne. My face took a horrible blow to the steering wheel, headrest, back to the steering wheel, and then to the window.  I blacked out for about a minute and could not see. My eyes were wide open but all I saw was black. My hands flew around to feel for my phone and then I realized I had my watch on and commanded it to call 911.”

In urma accidentului, femeia a suferit o contuzie severa, si o inflamatie serioasa, la nivelul creierului care i-a generat stari de ameteala si confuzie timp de cateva saptamani. Mai mult decat atat, doi muschi ai gatului s-au rupt in timpul impactului, deci fara Apple Watch-ul de la mana, ar fi avut probleme serioase in a cere ajutorul echipelor medicale de urgenta.