Utilizatorii iPhone sunt Hartuiti pe Twitter din cauza Apple

iPhone probleme apple

Utilizatorii iPhone care au stat in ultimele zile pe Twitter au avut parte de o experienta groaznica din cauza companiei Apple si a unei probleme existente in iOS 11. Mai exact, vorbesc despre acel mesaj care blocheaza iPhone, aplicatiile de mesagerie, sau care afiseaza orice fel de alte texte, fiind inchise subit in momentul afisarii unui caracter indian.

Aceasta problema exista inclusiv pe Mac, sau Apple Watch, iar in ultimele zile acel caracter a fost raspandit pe intregul Twitter pentru a bloca aplicatiile utilizatorilor. Foarte multi utilizatori de iPhone, Mac si Apple Watch au inceput sa se planga ca nu mai pot folosi aplicatia pentru nimic din cauza celor care publica mesaje cu acel caracter indian, numit Telugu.

Separat de Twitter, orice alta aplicatie pentru iOS in care este afisat acest mesaj se blocheaza imediat si nu mai poate functiona pana cand el dispare din ecranul principal. Compania Apple a promis ca va rezolva problema, insa intre timp clientii sai trebuie sa suporte aplicatii care se inchid din senin, fara ca ei sa stie exact ce se intampla cu ele.

https://twitter.com/TristenHeath/status/964699280282759168

https://twitter.com/BlueSpaceCanary/status/963152432065753088